Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - kGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: Arena 128tr

Nick jakiego używasz: kGu
Staż gry na serwerze: 21 godzin

Staż gry w CS:GO: ogólnie wynosi on ponad 2000 godzin, jednak wróciłem po dłuższej przerwie do gry, więc zacząłem przygode od początku z nowym kontem. Jest on w każdym bądź razie tak długi że osobę używającą wspomagaczy wyczuję na kilometr.

Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK, lecz będę musiał jeszcze sobie utrwalić regulamin admina
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  NIE
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 

1. Chce przyczynić się do poprawy poziomu serwera;

2. Dostaje obstrukcji w momencie jak widzę że ludzie się wyzywają na serwerze (nawet przez kilka map) lub jak wchodzi jakieś dziecko, które włączyło sobie pakiet świąteczny cheatów i psuje grę innym;

3. Mam dużo wolnego czasu i prawie ciągle jestem dostępny na steam, stali fragowicze raczej mnie już kojarzą z serwerem 128tr, więc łatwo by im było ze mną nawiązać kontakt w celu interwencji;

**4. Właściciel serwerowni stwierdził że więcej siły roboczej przyda się na arenie 128tr.

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: na przestrzeni całego dnia, najczęściej jednak z rana i wieczorem.
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu:http://steamcommunity.com/id/krzyniakrzynia/

Profil fragujemy:http://rank.fragujemy.com/?page=profiles&profile=STEAM_1:1:539232050&server_group=7

Opublikowano

Witam,

Kolega najpierw wybierze na którą rekrutacje składa podanie i dostosuję się do prawidłowego szablonu.

Opublikowano
4 minuty temu, k4rlos napisał:

Witam,

Kolega najpierw wybierze na którą rekrutacje składa podanie i dostosuję się do prawidłowego szablonu.

Witam,

dostosowałem się do szablonu z ,,Szybka rekrutacja na serwerach MULTI-ARENY" udostępnionego przez właściciela serwera, jeśli bardzo potrzebny jest inny szablon podania, skierowany głównie do tego działu, prosze o usunięcie powyższego podania. Następnie poczynię kroki adekwatne do wymogu.

Opublikowano

Problem w tym, że złożyłeś podanie na szybką rekrutacje, po czym złożyłeś je ponownie na zwykła rekrutacje nie zmieniając szablonu. Musimy czekać na działania osób WYŻSZYCH

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zarówno w przyspieszonej rekrutacji, jak i zwykłej użyłeś złego wzoru. Zdecyduj się w jakiej chcesz wziąć udział, a następnie popraw treść tematu poprzez jego edycję tym razem używając już poprawnego [wzoru]. Potem zajmę się tym 'niechcianym' podaniem, ale najpierw muszę wiedzieć, które tutaj jest zbędne.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności