Prof.Miodek Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Skarga na: adminaNick podczas gry: Prof.MiodekNick osoby oskarżonej: somehowDlaczego składasz skargę: Bo mnie typ w*****a Data zdarzenia: 11.04.2020 23:30Opis zdarzenia: Wbija ten kaleka na serwer, piszę mu by banował typa bo na wh leci, a ten mi odpisuje "bo co? Bo Cię zabił?" a po chwili pyk cyk http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:542757110&advType=steamid&Submit Dowód:Jak wyżej panie ❤️ a że mu musiałem pocisnąć to sam się prosił ❤️ ❤️ ❤️ Wesołych Świąt, a ten XXX udław się jajem I ta ameba jest jeszcze opiekunem tego serwera? co jak co, ale inni bardziej na to zasługują niż to coś
Zasłużony Fragowicz somehoww Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2020 No zabłysłeś inteligencją, piszesz mi żebym banował kogoś kto ledwo co na serwer wbił na co Ci odpowiedziałem nie, ja nie jestem twoim służącym żeby banować na twoje zachcianki, dopiero po tym jak to napisałeś go sprawdziłem i rzeczywiście był odpalony. Nie masz żadnych pohamowań. Prof. Miodek : zaa to ze kurwa ma wh [ Admin ] somehow : za bycie lepszym od ciebie? Prof. Miodek : imbecylu jebany Proszę to jak zabłysłeś klasą pisząc to na chatcie kiedy powiedziałem Ci że nie będę banował na twoje nic nie warte słowo tymbardziej że mnie samego oskarżałeś o cheaty. Dziękuje Dodam jedynie że twoje zachowanie podczas ostatniej skargi było identyczne, wtedy obrażałeś @ Mr. Ricio . Jak dla mnie ban powinien zostać przedłużony do co najmniej miesiąca
Prof.Miodek Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zawieszony Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Mimo wszystko Misiu go zbanowałeś bo? MIAŁ WH ❤️ dostałeś info? Dostałeś, ale nie jak to mi znajoma osoba pisze z serwera ".. CHCEE POGRAC TEZ :D" stary Ty się nadajesz do kopania rowów na Powązkach razem z pisiorami serio z Tobą krótko bo inaczej się nie da
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Prof.Miodek napisał: Mimo wszystko Misiu go zbanowałeś bo? MIAŁ WH ❤️ dostałeś info? Dostałeś, ale nie jak to mi znajoma osoba pisze z serwera ".. CHCEE POGRAC TEZ :D" stary Ty się nadajesz do kopania rowów na Powązkach razem z pisiorami serio z Tobą krótko bo inaczej się nie da To ja teraz z Tobą będę na krótko, wylatujesz z sieci, pizd nie będę tutaj tolerował.
Zasłużony Fragowicz .jasiek Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Z tobą też trzeba krótko. Żegnam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.