Skocz do zawartości

Somehow? :V

Prof.Miodek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina
Nick podczas gry: Prof.Miodek
Nick osoby oskarżonej: somehow
Dlaczego składasz skargę: Bo mnie typ w*****a
Data zdarzenia: 11.04.2020 23:30
Opis zdarzenia: Wbija ten kaleka na serwer, piszę mu by banował typa bo na wh leci, a ten mi odpisuje "bo co? Bo Cię zabił?" a po chwili pyk cyk http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:542757110&advType=steamid&Submit

Dowód:Jak wyżej panie ;*❤️  a że mu musiałem pocisnąć to sam się prosił ❤️ ❤️ ❤️ Wesołych Świąt, a ten XXX udław się jajem ^^;*

I ta ameba jest jeszcze opiekunem tego serwera? :D co jak co, ale inni bardziej na to zasługują niż to coś :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No zabłysłeś inteligencją, piszesz mi żebym banował kogoś kto ledwo co na serwer wbił na co Ci odpowiedziałem nie, ja nie jestem twoim służącym żeby banować na twoje zachcianki, dopiero po tym jak to napisałeś go sprawdziłem i rzeczywiście był odpalony. Nie masz żadnych pohamowań.
Prof. Miodek : zaa to ze kurwa ma wh
[ Admin ] somehow : za bycie lepszym od ciebie?
Prof. Miodek : imbecylu jebany
Proszę to jak zabłysłeś klasą pisząc to na chatcie kiedy powiedziałem Ci że nie będę banował na twoje nic nie warte słowo tymbardziej że mnie samego oskarżałeś o cheaty.
Dziękuje :) 

Dodam jedynie że twoje zachowanie podczas ostatniej skargi było identyczne, wtedy obrażałeś @ Mr. Ricio . Jak dla mnie ban powinien zostać przedłużony do co najmniej miesiąca :)

Opublikowano

Mimo wszystko Misiu go zbanowałeś bo?  MIAŁ WH ❤️ dostałeś info? Dostałeś, ale nie jak to mi znajoma osoba pisze z serwera ".. CHCEE POGRAC TEZ :D" :D stary Ty się nadajesz do kopania rowów na Powązkach razem z pisiorami :D serio z Tobą krótko bo inaczej się nie da :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
2 minuty temu, Prof.Miodek napisał:

Mimo wszystko Misiu go zbanowałeś bo?  MIAŁ WH ❤️ dostałeś info? Dostałeś, ale nie jak to mi znajoma osoba pisze z serwera ".. CHCEE POGRAC TEZ :D" :D stary Ty się nadajesz do kopania rowów na Powązkach razem z pisiorami :D serio z Tobą krótko bo inaczej się nie da :D

To ja teraz z Tobą będę na krótko, wylatujesz z sieci, pizd nie będę tutaj tolerował.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tobą też trzeba krótko. Żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności