xDEADSHOTx Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Co myślicie :D
Paciaciak Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jak już, to te logo na 'plecach' powinno być mniejsze, na górze, tak to brzydko wygląda. Dodać jeszcze nick z forum czy tam z gry i było by git.
Właściciel GET Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 2 Kwietnia 2020 O tym myślałem, aby poszerzyć nasz sklep. 1
xDEADSHOTx Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) ja zamówię ją sobie zobaczymy jak to w realu wygląda bo myślałem żeby logo było z przodu właśnie a z tyłu nick z gry albo z forum a jak dla mnie kozak to wygląda bo jakbym chciał zrobić poziomo będzie małe to logo to metoda full print Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez xDEADSHOTx 1
ʜᴀᴛᴇ. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Dobry pomysł. Też bym się na taką skusiła. tylko, że czarną z białymi elementami.
Zasłużony Fragowicz Max Goldds Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Z chęcią taka przygarnę nie tylko w bieli a także i w kolorach
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 1 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi