Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 16 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2020 Witajcie! Już na samym początku chciałabym gorąco podziękować @ czekoladka~ ! To ona układała pytanka do quizu. Sprawdźmy czy wy też znacie odpowiedzi na wszystkie pytania! Dodatkowo mamy dla Was bonus. Po udzieleniu odpowiedzi w arkuszu, na końcu pojawią się ciekawostki dotyczące pytań. Miłej zabawy! _________________________________ Instrukcja i kilka wskazówek: 1) Po uruchomieniu linku z QUIZEM koniecznie wpisz swój nick z forum. 2) Wypełnij quiz. 3) Po przesłaniu odpowiedzi możesz sprawdzić: ?ile punktów zdobyłeś/zdobyłaś ??poprawne/błędne odpowiedzi ? ?DODATEK - CIEKAWOSTKI DO PYTAŃ? 4) Pod tematem koniecznie pochwal się ilością zdobytych punktów! 5) Jeżeli chcesz pochwalić się screen'em, nie wstawiaj pytań z odpowiedziami! 6) W komentarzu podajmy liczbę punktów uzyskanych przy pierwszym podejściu. Link do quizu ➡️ KLIK _________________________ 5
czekoladka~ Opublikowano 16 Marca 2020 Wykluczony Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Wow nawet nieźle wyszedł Polecam się na przyszłość, a jeśli ktoś chce poznać dzieje historii polskiej podczas II wojny światowej . To musicie czekać na kolejną część XD Skoro w temacie jest napisane część I XDD Pozdrawiam шоколадка Edytowane 16 Marca 2020 przez czekoladka~ 1
ʜᴀᴛᴇ. Opublikowano 16 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2020 30/60 czyli połowa. Tragedii nie ma, a orłem nie jestem. Nawet nie wiedziałam, że Polska wypowiedziała komuś wojnę XD fajny quiz, dobra robota dziewoje. Dużo informacji się dowiedziałam
Ruku Opublikowano 16 Marca 2020 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 16 Marca 2020 30/60. Oj kiepsko kiepsko
Henio[J] Opublikowano 16 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2020 50/60 Pozdro i Elo
Dragon Wielki Opublikowano 16 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2020 Suma punktów 30/60 ciekawe pytania
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 16 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2020 55/60 O tym snajperze to ja pierwsze słyszę. Dobrze jest dowiedzieć się czegoś nowego Następnym razem będzie full ? 1
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 16 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2020 40/60
Darkness.#exe Opublikowano 17 Marca 2020 Zawieszony Opublikowano 17 Marca 2020 Kurdę połowa mi wypadła 45 z 60 punktów, widać że jak człowiek się nie uczy to zapomina jak z tą bombą , wiedziałem że pierwsza nazwa była Little Boy, a druga wypadła z głowy
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi