Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Jako, że ciągle goszczę na serwerze 4FUN, jako gość, kolejny raz w podaniu o admina się wypowiem.

Otóż tak:

+ wiek

+ przegrane godziny

To na tyle z plusów.

Przejdźmy do minusów:

- Podanie napisane byle jak, na odwal.

- obraz.png.24c2ac1bf643a8b5931ba71c3e3de2dc.png  dowód numer jeden.

-

19 godzin temu, PUCIK napisał:

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: sprawiedliwy, sumienny, ogarnięty :D

Serio? Jak na 30 latka to jakiś gadatliwy i otwarty nie jesteś, a to u admina cecha dość ważna. Dowód numer dwa.

- Nie widywałem Cię zbytnio  na serwerze aktualnie lub widziałem, ale niczym mi się nie "rzuciłeś w oczy" --> czyli grasz dość biernie nie zgłaszasz, nie udzielasz się.Nie ma Cię po prostu.

-obraz.png.cebecb0fe74bead89e36b58db03749dc.png do tego to GT nie powala.

Jestem na NIE.

Pozdrawiam.

EDIT: 

Forum na zerowej aktywności - konto pod podanie...

Edytowane przez Czerwion
  • Karambit w plecy (-) 3
  • Zmieszanie 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Znam gracza z serwera, nigdy nie było z nim żadnych problemów, jeżeli argumenty są faktycznie wcielane w życie to jest to duży plus, bo takie cechy się ceni. GT według mnie jest w porządku, wiadomo każdy ma też swoje życie i masę innych obowiązków.

Podsumowując ja jestem na TAK ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Co do podania :)

+Wiek 

+Potrzeba adminów 

+Doświadczenie 

+Aktywny 

Jestem na TAK i życzę powodzenia ;)

Pozdrawiam Wers.

• Właściciel
Opublikowano

22 godziny temu, Czerwion napisał:

- Podanie napisane byle jak, na odwal.

Serio? Jak na 30 latka to jakiś gadatliwy i otwarty nie jesteś, a to u admina cecha dość ważna. Dowód numer dwa.

EDIT: 

Forum na zerowej aktywności - konto pod podanie...

Ręce opadają... Nie wiem czy głąbie wiesz, ale trwa szybka rekrutacja. Pucikowi została złożona przez adminów 4FUN propozycja zostania adminem. Zrobił błąd, bo mógł napisać podanie w szybkiej zamiast normalnej rekrutacji, ale cóż jakbyś miał do czynienia z osobami w jego wieku wzwyż to byś wiedział, że te osoby z reguły nie mają regularnych GT ( często są przerwy 1-dno dniowe, po czym nadrabiają na drugi dzień ) oraz ich aktywność na forum pozostawia wiele do życzenia. W zamian za to otrzymujemy admina nie tylko z przyzwoitym wiekiem, ale i doświadczeniem życiowym, które może przełożyć się na rozwój serwera oraz przede wszystkim atmosferę.

- Nie widywałem Cię zbytnio  na serwerze aktualnie lub widziałem, ale niczym mi się nie "rzuciłeś w oczy" --> czyli grasz dość biernie nie zgłaszasz, nie udzielasz się.Nie ma Cię po prostu.

Sprawdzałeś swoje GT kurwa? 

player_score.php?nameb64=Q3plcndpb24=&ho

PS. Nie dość, że Ci zwróciłem uwagę, to jeszcze edytujesz se post i dalej się ośmieszasz. Typowy dzban.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 2
  • Ekstra 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności