Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Jakub
Aktualny wiek: 14
Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: 2 lata

Nick na serwerze: JaWski
Staż gry na serwerze:  4 miesiące
Godziny w jakich grasz na serwerze:  14,15,16,17,18,19

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK 
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK / NIE- TAK 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Lubie jak jest kultura na serwerze, nikt sie nie wyzywa itp. Chcialbym pokazac ze my jako mlodsze pokolenie potrafimy dogadac sie z ludzmi od nas starszymi ( przynajmniej ja). Chcialbym rowniez zeby ludzie odnosili sie do mnie z szacunkiem pomimo mojego mlodego wieku ❤️ 

Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME. Mój link do profiluhttps://steamcommunity.com/profiles/76561199029620164/ ( PS: Niestety nie mam prime na tym koncie :C. Jest to moj smurf poniewaz mojego maina mi ukradli uwiezcie mi na słowo)

• Śmiech 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pomijam fakt, że napisałeś 2 podania z jakiegoś powodu..

Jakim cudem w miesiąc przybyło Tobie 2 lata? (5 lutego napisałeś podanie na moderatora forum, a w nim oświadczyłeś, że masz 12 lat)

• Śmiech 6
Opublikowano

Raien mam brata ktory tez tu gra i pomylil konta i napisal na moim podanie wiec jezeli za to mnie nie przyjmiecie to obiecam ze go zabije wiec odpowiedz jeszcze raz xd

• Śmiech 2
Opublikowano

No to szybko podrosłeś że już masz 14 lat, popatrzcie jak szybko młodzież dorasta :D

- nie przekonuje mnie podanie.

- nie cyganimy z wiekiem.

- doświadczenie zapewne zerowe 

- nic dodać nic ująć ale się nie nadajesz na to stanowisko

- dzielenie się z kontem z bratem i dobra wymówka

Jestem na NIE.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Dobrze to tak

-Twoje podania są strasznie niedojrzałe

-Jakieś kłamstewka nawet jak to niby brat słabo ze konto ktore ma być kontem administracyjnym jest kontem dzielonym

-,,Chcialbym rowniez zeby ludzie odnosili sie do mnie z szacunkiem pomimo mojego mlodego wieku,, Ranga nie daje szacunku, na szacunek trzeba sobie zapracować

No za nic nie mogę tu plusów znaleśc

Na NIE

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
Opublikowano

Obawiam się kolego, że jesteś na straconej pozycji za swoje zachowanie. Następnym razem schowaj dumę w kieszeń, przestań kłamać ludzi i postaraj się przypomnieć sobie które miałeś urodziny.

Z mojej strony duże NIE.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
19 minut temu, maks0033 napisał:

(Na telefonie nie mogę usunąć cytatu)

Nie wydaje mi się, aby gracze (przynajmniej nie wszyscy) słuchali się 14 letniego admina.

1 godzinę temu, JaWski napisał:

Chcialbym pokazac ze my jako mlodsze pokolenie potrafimy dogadac sie z ludzmi od nas starszymi ( przynajmniej ja). Chcialbym rowniez zeby ludzie odnosili sie do mnie z szacunkiem pomimo mojego mlodego wieku 

Super, chcesz pokazać, że umiesz się dogadać że starszymi osobami, a w podaniu jakoś tego nie wykazujesz.

"Chcialbym rowniez zeby ludzie odnosili sie do mnie z szacunkiem pomimo mojego mlodego wieku" średni "argument", ranga nie jest od tego, aby ludzie ukazywali Ci szacunek, bez niej też możesz go mieć.

Twierdzisz, że akurat brat przypadkowo z twojego konta napisał podanie? Coś mi się nie chce wierzyć, ciężko nie zauważyć, że nie jest się zalogowanym na swoim koncie.

1 godzinę temu, JaWski napisał:

❤️PS: Niestety nie mam prime na tym koncie :C. Jest to moj smurf poniewaz mojego maina mi ukradli uwiezcie mi na słowo)

Konto Steam możesz w bardzo prosty sposób odzyskać, wystarczy napisać do Supportu i podać CD-Key lub jakiś kod od PSC, którym doładowywałeś konto.

W swoim podaniu się nie wypowiadamy, a zrobiłeś to dwukrotnie.. poza tym,

14 minut temu, JaWski napisał:

A to gume pal

co to ma znaczyć?

Jestem na  NIE.

• Serduszko fragowe (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano
39 minut temu, JaWski napisał:

A to gume pal

Możesz chuja co najwyżej se spalić, kondomie 12 czy tam 14 letni.

• Śmiech 14
  • Szok 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności