Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 2 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 Dzień dobry! Razem z @ M4A1. @ SZNYCEL przygotowaliśmy dla Was coś ciekawego. Bawcie się dobrze! ______________________________________ Na początek, instrukcja i kilka wskazówek: 1) Po uruchomieniu linku z QUIZEM koniecznie wpisz swój nick z forum. 2) Wypełnij quiz. 3) Po przesłaniu odpowiedzi możesz sprawdzić: ?ile punktów zdobyłeś/zdobyłaś ??poprawne/błędne odpowiedzi ? 4) Pod tematem koniecznie pochwal się ilością zdobytych punktów! 5) Jeżeli chcesz pochwalić się screen'em, nie wstawiaj pytań z odpowiedziami! 6) W komentarzu podajmy liczbę punktów uzyskanych przy pierwszym podejściu. ____________________________________ Link do quizu ➡️ KLIK __________________________________ GEOGRAFIA - KTO RZĄDZI NA TYM TERENIE? 4 5
SKT AngeliX Opublikowano 2 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 Slabiak xd QUIZ - GEOGRAFIA Suma punktów25/45
Sowiusz Opublikowano 2 Marca 2020 Wykluczony Opublikowano 2 Marca 2020 Nie zauważyłem pytania jednego i straciłem 5pkt,a bylo takie łatwe... 40/45 1
E.R Opublikowano 2 Marca 2020 Wykluczony Opublikowano 2 Marca 2020 Nie jestem najlepszy z geografii ok? xd Nie zastanawiałem się nad tym jakiś długo ;pp
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 2 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 40/45 walnęłam się w parkach xD
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 2 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 @ M4A1. @ Queen of Hell @ SZNYCEL POZDRAWIAM Queen of Hell, 2 Marca 2020 Spokojnie ludzie, polar miał 15 punktów 1 1 1
bstrov Opublikowano 2 Marca 2020 Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 45/45 - czyli jednak przydała się do czegoś ta rozszerzona matura z geografii 1
czekoladka~ Opublikowano 2 Marca 2020 Wykluczony Opublikowano 2 Marca 2020 Bardzo fajny quiz, myśleliście też nad quizem z innego przedmiotu? Np. historia? Jeśli tak to chętnie coś podpowiem na temat historii 1 1
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 2 minuty temu, czekoladka~ napisał: Bardzo fajny quiz, myśleliście też nad quizem z innego przedmiotu? Np. historia? Jeśli tak to chętnie coś podpowiem na temat historii W takim razie kolejny zrobimy historyczny, z chęcią się z Tobą skontaktuje w najbliższym czasie! ❤️❤️ 1 1
SZNYCEL Opublikowano 2 Marca 2020 Wykluczony Opublikowano 2 Marca 2020 25/45 Czas najwyższy powtórzyć sobie geografię
Zasłużony Fragowicz pogo Opublikowano 2 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 Łatwo, zróbcie coś trudniejszego 1
Czerwion Opublikowano 2 Marca 2020 Donator Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Rozszerzona geografia w liceum, rozszerzona maturka z geografii - na coś się to przydało, choć i tak walnąłem się na wodospadzie. Zakichana Niagara ? P.S @ M4A1. , @ SZNYCEL , @ Queen of Hell świetna inicjatywa - fajny quiz. Więcej takich róbcie o różnych tematykach i będzie super ? Edytowane 2 Marca 2020 przez Czerwion 1 1 1
UnnameD Opublikowano 2 Marca 2020 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 Kurde. Wyłożyłem się na wodospadzie
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 2 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 Prawie. Nie potrafiłem odnieść Wołgi do granicy Europy i tak to wyszło PS. Czekam na chemiczny quiz, mogę chętnie podrzucić kilka pytań ? Queen of Hell, 2 Marca 2020 Super!! Dla każdego się coś znajdzie. Ciesze się, że jesteś chętny pomóc. ❤️ 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 2 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 To ja też... Rozszerzona geografia w LO i na maturce 3 1
Czerwion Opublikowano 2 Marca 2020 Donator Opublikowano 2 Marca 2020 Pomysłów na quizy będzie mega dużo. Matematyczny, fizyczny, chemiczny, biologiczny, języka polskiego, sportowy, piłkarski etc. Jak coś to walcie śmiało mogę pomóc z piłkarskim, matematycznym 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 2 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 Lol 30/45 I wydaje mi się, że jeziorak jednak jest najgłębszym jeziorem..
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2020 38 minut temu, CyCu napisał: Lol 30/45 I wydaje mi się, że jeziorak jednak jest najgłębszym jeziorem.. Ale nie świata. I tu Cię mam! ? 1
Hopsialala Opublikowano 2 Marca 2020 Wykluczony Opublikowano 2 Marca 2020 8 godzin temu, czekoladka~ napisał: Bardzo fajny quiz, myśleliście też nad quizem z innego przedmiotu? Np. historia? Jeśli tak to chętnie coś podpowiem na temat historii Mogę zrobić, z historii albo z fizyki xD Btw. 35
Rekomendowane odpowiedzi