Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 2 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 Dzień dobry! Ruszamy z nową formą Quizów. W to niedzielne popołudnie chciałabym zachęcić Was do rozwiązania prostego quizu z ortografii, a przy okazji do rozruszania Waszych szarych komórek. ___________________________________________ Na początek, instrukcja i kilka wskazówek: 1) Po uruchomieniu linku z QUIZEM koniecznie wpisz swój nick z forum. 2) Wypełnij quiz. 3) Po przesłaniu odpowiedzi możesz sprawdzić: ile punktów zdobyłeś/zdobyłaś, poprawne/niepoprawne odpowiedzi. 4) Pod tematem koniecznie pochwal się ilością zdobytych punktów! Link do quizu ➡️ KLIK ◀️ Wyłońmy MISTRZA ortografii! *Poniżej podajemy liczbę punktów uzyskanych przy pierwszym podejściu! 2 1 2
ʜᴀᴛᴇ. Opublikowano 2 Lutego 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 30/35 Niby takie proste a jednak 1 1 1
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 2 Lutego 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 Ten quiz pokazuje moją nauke w szkole. Zawsze miałem szczęście w strzelaniu 2
krabmarek Opublikowano 2 Lutego 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 30/35 aj aj a myślałem że zalew Chańcza to nazwa właśna i pisana jest z dużej litery. Cóż za pomyłka... 1 1
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 Jako Strażnik Teksasu, muszę zaznaczyć, że... @ Orex1996 Dodajemy ilość punktów, którą zdobyliśmy za PIERWSZYM razem. ? 5
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 2 Lutego 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 Cholerny hultaj, ahh 1
Darkness.#exe Opublikowano 2 Lutego 2020 Zawieszony Opublikowano 2 Lutego 2020 4 minuty temu, VetraX napisał: Cholerny hultaj, ahh Widzę podpowiedzi jak na sprawdzianie :D Nie jest dobrze bo miałem jeden błąd :/ 1 1
Zasłużony Fragowicz .jasiek Opublikowano 2 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 EDIT: Jasiek zażył za dużo alkoholu... 1 2 2
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 2 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 Godzinę temu, krabmarek napisał: 30/35 aj aj a myślałem że zalew Chańcza to nazwa właśna i pisana jest z dużej litery. Cóż za pomyłka... Ponownie, witaj w klubie
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 2 Lutego 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2020 BEKE MAM Z WAS 2 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi