SanCikClausik Opublikowano 14 Stycznia 2020 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2020 Cześć, mam pewną propozycje. Mam na myśli zmienienie piosenek po skończeniu rundy na inne. Są teraz głównie kolędy a święta się już skończyły Dziękuje. 1
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2020 Hej, spokojnie, będzie dodana inna muzyka. 1
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2020 Rozmawiałem z tą Panią i zaoferowałem swoją pomoc @ SanCikClausik proponuję napisać jakiś temacik z propozycjami nutek, które byś chciał usłyszeć. Myślę, że nie byłbyś jedyny, który byłby zainteresowany Pozdrawiam. 1
SanCikClausik Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2020 10 godzin temu, psiaq* napisał: Rozmawiałem z tą Panią i zaoferowałem swoją pomoc @ SanCikClausik proponuję napisać jakiś temacik z propozycjami nutek, które byś chciał usłyszeć. Myślę, że nie byłbyś jedyny, który byłby zainteresowany Pozdrawiam. Wysłałem linki na pv
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2021 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi