Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 10 Stycznia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2020 Płyta główna z zintegrowaną kartą graficzną nie za miliony monet, która pozwoli udźwignąć league of legends (low ustawienia w okolicach 80fpsow). Potrzebuje rozwiązania dosłownie na miesiąc, max 3. *edit. Moja karta już umarła i przy każdej gierce BSOD. 2 1
kmekk Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zawieszony Opublikowano 11 Stycznia 2020 Wiesz może jakie masz gniazdo procesora? To ważne, jak nie wiesz, to napisz po prostu jaki masz procesor.
unikat Opublikowano 11 Stycznia 2020 Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2020 Podaj jaki masz obecnie procesor, ponieważ to on posiada zintegrowaną kartę graficzną, nie musisz podawać socketu wystarczy sam model procesora. Po tym będzie można pomyśleć coś o doborze płyty głównej. Dodatkowo mógłbyś wymienić pozostałe podzespoły, pamięć RAM, zasilacz.
Mleczny Opublikowano 11 Stycznia 2020 Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2020 miałem kiedyś podobnie i miałem coś z gniazdem
Rekomendowane odpowiedzi