Właściciel GET Opublikowano 7 Listopada 2019 Właściciel Opublikowano 7 Listopada 2019 Nowy wygląd rankingu Drodzy Fragowicze, Niezmiernie jest nam miło poinformować, iż wraz z resetem rankingu na naszych serwerach CS:GO wprowadziliśmy nowy, odświeżony wygląd strony WWW, który znacznie ułatwi sprawdzenie Waszych statystyk! Pełne statystyki dostępne są pod adresem http://rank.fragujemy.com/ Pozdrawiamy, FGTeam 2 1 2
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 7 Listopada 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2019 Moim zdaniem ten ranking jest mega dobry, ponieważ łatwo się na nim "poruszać" i jest bardziej czytelny. Możemy też w bardzo łatwy i szybki sposób sprawdzić danego gracza. Robota jak zawsze na jak najwyższym poziomie za co oczywiście leci ogromny + 1
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 7 Listopada 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2019 Brawo Herszt lux robota ! ? 1
RaAbiosa Opublikowano 7 Listopada 2019 Wykluczony Opublikowano 7 Listopada 2019 Mi również się mega podoba! O wiele lepiej! 1
Darkness.#exe Opublikowano 7 Listopada 2019 Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2019 Jak dla mnie, to idealnie wygląda i przynajmniej przejrzyście jest dobrze wykonany 1
Czerwion Opublikowano 8 Listopada 2019 Donator Opublikowano 8 Listopada 2019 Na GO się nie znam, ale ranking prezentuję się dla mnie (osoby zielonej) przejrzyście i czytelnie, a to chyba najważniejsze. Good job!
Rekomendowane odpowiedzi