speedor Opublikowano 17 Października 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Października 2019 Co wy na to aby w godzinach od 22 do 6 na onlymirage była noc (czyli po prostu mapa w wersji nocnej)? xD
Fakerz ツ Opublikowano 17 Października 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Października 2019 W sumie fajny pomysł, imo można spróbować xd
Shadow_ Opublikowano 17 Października 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Października 2019 Dla mnie pomysł nie ma racji bytu, mapa mirage night jest kiepsko zoptymalizowana pod względem game play. Gdyby trafił się wieczór z większą ilością graczy zaraz zaczęły by się narzekania na serwer mimo, że była by to wina mapy. Testowałem tą mapę wiele razy i niestety dla mnie, jak i wielu innych graczy ze słabszym sprzętem byłaby to udręka.
Właściciel GET Opublikowano 17 Października 2019 Właściciel Opublikowano 17 Października 2019 Oczywiście @ speedor plus za ciekawą propozycję, niemniej jednak @ Shadow_ ma rację. Ta mapa jest fajna, ale kiepsko zoptymalizowana Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.