Marek || Anonimek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Skarga na: MichalekNick podczas gry: GaCeKNick osoby oskarżonej: MichalekDlaczego składasz skargę: Bez podstawne danie kicka w grze. potem ban Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: GaCeK ||| IP: 89.187.230.172 ||| STEAM_ID: STEAM_1:0:32658645 ||| Nick admina: Michalek ||| Powod: Notoryczne obrazanie graczy i adminow <---- Michałek powiedz mi kogo obrazam notorycznie. a to ze powiedziałem ze jestes jebniety to juz w nerwach. ale graczy nie wyzywam.. dlatego ban na tydzien to lekka przesada.. ||| Nalozony: 28.08.2019 - 15:38:28 ||| Dlugosc: 7tydzienData zdarzenia: 28.08.2019 - 15:38:28Opis zdarzenia: Składam skarge na Admina Michałek gdyz otrzymalek kicka. Sytuacja wygladała tak, Poszedłem na 20 sekund do kłuchni wrucilem i zaczołem grac dalej i dostałem kicka po 40 sekundach gry gdy sie zapytałem dlaczego dostałem kicka jak juz grałem dostałem kolejnego kicka bym przemyslal swoje zachowanie. nic sie juz nieodzywałem odpuscilem temat a gdy gosc stał na schodkach AFK i blokowal wyjscie na nie zapytałem sie dlaczego jemu kicka niedacie. a Ban pod tytułem ze obrazam graczy jest bez podstawny gdyz niekogo nie wyzwałem z graczy. Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów 3
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 6 minut temu, Marek || Anonimek napisał: Dlaczego składasz skargę: Bez podstawne danie kicka w grze. potem ban Czyli Twoim zdaniem dostałeś niesłusznego bana, tak więc napisz odwołanie. Skargę piszemy w momencie kiedy dany admin dopuścił się nadużycia funkcji. Dodatkowo jeśli już taką napiszesz to obowiązkowo wstawiamy dowód. Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi