Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Michalek
Nick podczas gry: GaCeK
Nick osoby oskarżonej: Michalek
Dlaczego składasz skargę: Bez podstawne danie kicka w grze. potem ban

Zostales zbanowany na serwerze!
||| Nick: GaCeK
||| IP: 89.187.230.172
||| STEAM_ID: STEAM_1:0:32658645
||| Nick admina: Michalek
||| Powod: Notoryczne obrazanie graczy i adminow   <----    Michałek powiedz mi kogo obrazam notorycznie. a to ze powiedziałem ze jestes jebniety to juz w nerwach. ale graczy nie wyzywam.. dlatego ban na tydzien to lekka przesada..
||| Nalozony: 28.08.2019 - 15:38:28
||| Dlugosc: 7tydzien
Data zdarzenia: 28.08.2019 - 15:38:28
Opis zdarzenia: Składam skarge na Admina Michałek gdyz otrzymalek kicka. Sytuacja wygladała tak, Poszedłem na 20 sekund do kłuchni wrucilem i zaczołem grac dalej i dostałem kicka po 40 sekundach gry gdy sie zapytałem dlaczego dostałem kicka jak juz grałem dostałem kolejnego kicka bym przemyslal swoje zachowanie. nic sie juz nieodzywałem odpuscilem temat a gdy gosc stał na schodkach AFK i blokowal wyjscie na nie zapytałem sie dlaczego jemu kicka niedacie. a Ban pod tytułem ze obrazam graczy jest bez podstawny gdyz niekogo nie wyzwałem z graczy. 
Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów

• Karambit w plecy (-) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
6 minut temu, Marek || Anonimek napisał:

Dlaczego składasz skargę: Bez podstawne danie kicka w grze. potem ban

Czyli Twoim zdaniem dostałeś niesłusznego bana, tak więc napisz odwołanie.

Skargę piszemy w momencie kiedy dany admin dopuścił się nadużycia funkcji. Dodatkowo jeśli już taką napiszesz to obowiązkowo wstawiamy dowód.

Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności