Dave.id Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Czy jest możliwe znalezienie i usuniecie błędu, który powoduje crash gry/całego steam podczas zmian mapy? Jest to bardzo irytujące przelogowywanie się co mapę ponownie na serwer, a gdy się zapomni to wywali ci grę.
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ja mam czasami crash tylko gry, nie wiem czym to może być spowodowane. Od kiedy tak masz ?
Właściciel GET Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Właściciel Opublikowano 7 Sierpnia 2019 To błąd Valve, a właściwie mapy po prostu LDR nie działają poprawnie i trzeba je przekonwertować na HDR. Pozdrawiam
Dave.id Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Problem z tym crashem gry był od kiedy pamiętam, nie dzieje się to przy każdej zmianie mapy, lecz za często. A wczoraj wywaliło mi całego steam (pierwszy raz), więc pomyślałem, że może warto napisać o tym temat i da się to w jakiś sposób naprawić.
Właściciel GET Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Właściciel Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Na pewno crash steam nie ma nic do tego błędu ( przynajmniej mi nic nie wiadomo ). Skoro ciągle Cię wywala, to może spróbuj spójność plików? Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Właściciel Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi