Skocz do zawartości

[KOSZ] Skarga Bociarz15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Admina
Nick podczas gry: Azteg
Nick osoby oskarżonej: Bociarz 15
Dlaczego składasz skargę: Dostałem nie słusznie bana.
Data zdarzenia: Wtorek, 06 sierpień 19 - 17:41:57
Opis zdarzenia: Strzelałem w zombie, wychyliłem się trochę aby zobaczyć czy jakiś zm podbiega, cofnąłem się , do kampy wleciał Bociarz15 zaraził mnie i dostałem bana za podkładanie się.
Dowód: http://217725.node39.pukawka.pl/hltv-1908061725-zm_fa_world_3-1565105100-1565107260.zip

Akcja rozpoczyna się od  około 17 minuty.

Damo,
Na demku widać, że zostałeś zarażony dwa razy przez to wychylanie także bierzemy to też pod uwagę.
  • Zmieszanie 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
6 minut temu, Azteg napisał:

wychyliłem się trochę aby zobaczyć czy jakiś zm podbiega

I tutaj zrobiłeś błąd co nie znaczy, że trzeba siedzieć całą rundę na samym końcu kampy. Zawsze bierz pod uwagę w jakiej kampie się znajdujesz, tutaj byłeś w "wencie", gdzie większość zombiaków albo kampi na jego górze bądź biegają po niebieskim czekając aż ktoś z niego wychyli i tak stało się tutaj dlatego ban był słuszny, ale kara przesadzona.

W sprawach niesłusznych banów zapraszam do tego działu :

https://fragujemy.com/forum/112-zm-odwołanie-od-bana/

Skargę na admina piszemy w momencie kiedy nadużył on funkcji czyli np. bezpodstawnie Cię teleportował, slapował, slayował.

Porozmawiam z adminem i zostanie on pouczony, w niektórych kwestiach bo na bieżąco obserwuję jego pracę na serwerze jak i oczywiście innych adminów.

Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności