Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam Gta 5 ja mam kupioną na social club i wejde w social club ładuje się a pochwili gta 5 niespodziewanie przestało działać proszę kliknąć spróbuj ponownie. Sterwoniki mam nowe Uptade systemu robiłem

moje podezespoły msi gtx 1050 ti intel core i3 8100 płyta główna msi h310m pro vd i 2 razy 8gb ram ddr4 od ballistix prosze o pomoc

Opublikowano

ja mam inny błąd taki że nie wejdę bo po wczytywaniu mi to pisze a nie error jak on moge odpalic w trybie awaryjnym albo normalnym ani ten i ten nie działa mam wszystko aktualizowane nie ma nic takiego sterowniki na pewno nawet d3dx robiłem od nowa dll zgrywałem z neta i chuj 

Opublikowano

Dalej nie naprawiłem bardzo proszę o pomoc wcześniej działało normalnie

Opublikowano (edytowane)

gta.thumb.png.d79f0a8232e7827959c80caa112e1082.pngweryfikowalem pliki 

wszystko akutalizowalem jak cos pominolem pisac

FIVEM mi działa a gta nie pliki chyba ok jak fivem leci

Edytowane przez Moskit2115
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator, zrób kopię folderu Rockstar Games w dokumentach, a następnie go usuń i spróbuj odpalić.

Opublikowano

nic nie pomogło to samo tylko mi się od nowa folder i  znowu niespodziewanie przestało działać

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie mam pojęcia, musisz szukać w Internecie i próbować, a próbowałeś chociaż zreinstalować grę na inny dysk ? Niby prosta rzecz, a często pomaga ;)  

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Możesz spróbować z wyłączeniem firewall'a (mi np. pomogło to z Fallout'em 4 gdzie wywalało grę tuż po włączeniu).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności