Karmole Opublikowano 24 Czerwca 2019 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Nick podczas gry: AkamataNick admina: DamoPowód bana: Wstaw 5 ss na forumData zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzeniaOpis zdarzenia: Grałem na mapie zm_ojciec siedziałem w kampie z 2 humanami i strzelałem cały czas w ściane z deagle po prostu z nudów a zawsze tak robiłem na tym serverze i udało mi się ustrzelić fraga, po 1 minute strzelania dostałem bana na tydzień obstawiam że za rozjaśnienia lub wh, chciałem wstawić ss na forum ale ani w pliku ''cstrike'' i po 2 nie mam pliku cstrike polish, nie moge znaleźć tych ss, więc bardzo proszę o rozpatrzenie tej sprawy + admin Damo zawsze daje mi mute jak wchodze na server, więc myślę że dostałem bana ale on ss nie zrobił żeby się mnie pozbyć. Tutaj ss z plikiem ''cstrike'' na dowod ze tych ss admin nie zrobil a powinien. https://imgur.com/a/VHHVe3f Ps jesli jeszcze raz zamkniesz temat bo nie masz zadnych argumentow ktore cie bronia, nagłośnie tak sprawę że nie będziesz miał admina już wgl, a uwierz jestem do tego zdolny bo gram już na zm 7 lat, więc jesteś pionkiem jak dla mnie i znam tutaj sporo ludzi, więc jeśli chcesz sprawe załatwić pokojowo podaj discorda lub gg, jak narazie tylko ostrzegam.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Widzę, że tak jak na serwerze, tak i tutaj nie dociera do Ciebie to co piszę. Wszelkie sprawy ze screenami czyli ich wstawienie czy odwołanie się, że rzekomo ich się nie ma, załatwia się się odpowiednim do tego dziale, do którego podałem Ci link w poprzednim temacie.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi