Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Leaviel

grosiu444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina 
Nick podczas gry: matemaks ;xxx
Nick osoby oskarżonej: Leaviel
Dlaczego składasz skargę: Kolega ewidentnie jest niedowartościowany, jak za 1szym razem mogę się zgodzić na kicka, bo tam z jednego typka się smiałem, tak dostałem kicka, wchodze, totalnie nic nie robię złego (nie słucham dzieci, więc volume 0.01) i sobie strzelam, dostaję z pizdy drugiego kicka, po czym wracam na serwer i czekam na normalną argumentacje za co jest drugi kick, napisałem że z pierwszym się jeszcze mogę zgodzić tak drugi był totalnie za nic,  słyszę tekst od admina (specjalnie dałem volume 1, doceńcie to) "nie muszę Ci się tłumaczyć i coś tam jeszcze stękał, ale nie usłyszałem dokładnie bo strzały itp i nie dało rady + były jakieś przekleństwa co chyba adminowi nie przystoi :vvv,)
Data zdarzenia: 9.05.19r godz 15 około
Opis zdarzenia: wyżej jest wszystko opisane, dodam że po tym jak dostałem 3 kicka "z dupy" ustawiłem sobie nick, nie muszę Ci się tłumaczyć~~iq0;x  (nikt mi nie zabroni takiego nicku, nie jest on w żaden sposób obraźliwy, ponieważ nick żadnego gracza nie jest tam podany i żaden gracz nie ma prawa twierdzić że jest to o nim bądź  inne jakieś bajki, dostaje kolejnego kicka z prośbą o zmiane nicku, wszedłem na serwer, zapytałem czy dla kogoś ten nick jest w jakiś sposób obraźliwy, nikt nie napisał że  nick ten mu przeszkadza (Poza graczem o nicku fortnite, więc po samym nicku można stwierdzić, że osoba ta miała max 12 lat i nie wie nawet co znaczy skrót IQ, pozderki) ale dobrze zmieniłem nick na maraton usmiechu hehu oraz kicków, za co dostałem bana na 4 godziny, moim zdaniem całkiem bezpodstawnie, gdyż nikogo w żaden sposób tym nickiem nie obraziłem, a chyba musi być jakiś powód kicku, nie jesteśmy dziecmi i nie bawimy się prawami bez argumentacji, no chyba że u Was na tym to polega to jednak się trochę zawiodłem, to by było na tyle, pozdro. -----> tak jak mówię, pierwszy kick był może i słuszny bo się smiałem z jednego i można powiedzieć że go obraziłem, tak późniejszy drugi kick dostałem kompletnie za nic, i potem się zaczęła zabawa w kicki i nagle cyk, ban z dupy na 4h, pozderki.
Dowód:

skarga.PNG

skarga2.PNG

Opublikowano

Pierwszy kick poleciał ostrzegawczo za obrazę gracza ale jak widać nie przyniósł efektu skoro wchodząc na serwer próbowałeś mnie "straszyć" skargą.  To, że masz volume na 0 nie zwalnia Cię z  przestrzegania regulaminu. Wchodząc na server oświadczasz iż zapoznałeś się z regulaminem oraz zobowiązujesz się do jego przestrzegania. Cóż... Chciałem być "delikatny" ale jak widać nic do Ciebie nie dociera. Z resztą... Nie byłem sam obecny z administracji więc @Anana$ czy też @TheAtrian mieli wzgląd na sytuację w której ewidentnie chciałeś "zabłysnąć". Nie interesuje mnie to czy Twój nick kogoś obraża czy też nie. Twoje nicki były prowokacją w moją stronę. Jeśli dostajesz ostrzeżenie od admina to powinieneś się do niego zastosować . Będąc na serverze nie muszę Ci się wylewać na chacie i wyjaśniać po co, na co, dlaczego.... Na serverze tak jak w życiu - cwaniactwo nie popłaca. Tyle ode mnie ;)

Opublikowano

Straszyć? Bo zapytałem o powód kicka? Żartujesz sobie? "Nie obchodzi mnie czy Twój nick kogoś obraża czy nie" to w takim razie po kiego każesz mi go zmieniać skoro Cie to nie interesuje? Nie łamał on  w żaden sposób regulaminu ani nikogo nie obrażał więc nie masz prawa kazać mi go zmienić, myślisz że jesteś kimś wyższym i możesz mi rozkazywać co mam robić? :v  dobre jaja, poza tym od tego jesteś żeby ewentualnego bana/kicka wyjaśnić, bo bez powodu się go nie daje, przynajmniej nie powinno, bezbek total ;x

Opublikowano

Piszesz, że nie jesteśmy dziećmi, ale po twoim zachowaniu które tutaj sam opisałeś, twoje słowa są co najmniej nie na miejscu, czy osoba dorosła, po jakimś śmiesznym kicku, zaczyna się "pruć" i ustawiać prowokacyjne nicki? Nie będę odnosił się tutaj co do słuszności tych kicków bo musiałbym obejrzeć GoTV, ale nawet niesłuszność kicków niebyła powodem do twojego żenującego zachowania, sam osobiście dałbym Ci również bana, bo to była oczywista dziecinna prowokacja. Poza tym w Sbansie już widniejesz z powodem "obraza" więc myślę, że to kolejny cwaniaczek serwerowy.

Opublikowano

Smieszne, a wręcz załosne, skoro dostaje kicka z dupy bo gość sie uważa za niewiadomo kogo, to ja moge sobie mieć nick jaki mi się podoba, w chu*u mam wasze kolesiostwo tak szczerze, nie wie za co kickuje to niech  nie kickuje, więcej dzieci sobie do administracji zaproście i potem dookoła sobie dupe liżcie, żenada.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale uspokój się. Poczekaj, aż opiekun się temu przyjrzy i to on rozwiąże tą skargę. 

Z banem absolutnie się zgadzam, ponieważ była to prowokacja w strone admina, natomiast nie za bardzo jestem zaznajomiony ze źrodłem tego sporu. Opiekun z pewnością demko obejrzy i zobaczy jak to było. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z mojej strony ban całkowicie słuszny. Kick pierwszy był za obrazę gracza/y  ( już za to powinieneś wyłapać bana, nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z odpowiedzialności za popełnione czyny ). Potem chciałeś się dowiedzieć nick admina, który dał Ci kicka aby napisać skargę. Szczerze, nie pamiętam za co był drugi kick natomiast trzeci ewidentnie obligujący Ciebie do zmiany nicku, który był prowokacją w stosunku do @Leaviel. Po kickach były jakieś tam docinki z obu stron, dokładnie nie przytoczę. Ban poleciał za nie wykonywanie poleceń admina oraz prowokację. Jak dla mnie - słusznie. 

Pamiętaj, że admini nie są świętymi osobami, jesteśmy też ludźmi. Po całym dniu pracy, szkoły, kiedy człowiek jest zmęczony takie rzeczy jeszcze bardziej odciskają swoje piętno. Twoje zachowanie wobec @Leaviel było nie na miejscu. Jakbyś zachował się jak dojrzały mężczyzna, po prostu zastosował się do ostrzeżenia zawartego w pierwszym kicku, nie byłoby tej sytuacji. Dalsze docinanie, mówienie o skardze, zmiana nicku na ww., który mi też wygląda na prowokację... dla mnie to dziecinada. Tyle z mojej strony :) 

Pozdrawiam

Edit. 

Jestem lekko zniesmaczony Twoim sposobem wysławiania się. To tylko tak na marginesie, ale moim zdaniem, w takich sprawach powinno się wyrażać co najmniej bez przekleństw, nie oczekuję języka formalnego. To jednak nie wnosi nic do sprawy, chciałem tylko zwrócić uwagę na problem. :) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dziś nie jestem wstanie się tym zająć. Postaram się jutro przed południem sprawdzić całą sytuację.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Powiem tak, jesteśmy rozumnymi ludźmi, każdy potrafi się w poprawny, niearogancki sposób wypowiedzieć, lecz Ty wolisz bluzgać, być obrażonym na cały świat, bo ktoś zwrócił Ci uwagę. Chcesz, aby traktowano Cię poważnie, to sam bądź racjonalny. Próbujesz się dowartościować, pisząc skargę na admina, uważając się za nie wiadomo kogo. Jak nie potrafisz się zachować jak dorosły człowiek, to idź szukać atencji na innych serwerach :) 

Opublikowano

Ale tu chodzi o to, że zgadzam się z pierwszym kickiem, ale drugi był za nic, dlatego moje nerwy puściły i dalej to się potoczyło tak, jak się potoczyło, jak z pierwszym kickiem się mogę zgodzić, tak drugi był za nic, a ten drugi właśnie mnie lekko mówiąc zirytował, ja rozumiem że admin, ma pilnować porządku, za co za pierwszy kick nie mam jakiegoś żalu, ale ten drugi kick był za nic, przez co moje nerwy zostały rozszarpane i zaczęły się te niby "prowokacje" ;) pozdro.

11 minut temu, VetraX napisał:

Powiem tak, jesteśmy rozumnymi ludźmi, każdy potrafi się w poprawny, niearogancki sposób wypowiedzieć, lecz Ty wolisz bluzgać, być obrażonym na cały świat, bo ktoś zwrócił Ci uwagę. Chcesz, aby traktowano Cię poważnie, to sam bądź racjonalny. Próbujesz się dowartościować, pisząc skargę na admina, uważając się za nie wiadomo kogo. Jak nie potrafisz się zachować jak dorosły człowiek, to idź szukać atencji na innych serwerach :) 

Atencji? To nie ja kolego nadużywam swoich praw :) mam prawo wiedzieć który admin dał mi kicka i za co,  dostałem drugiego kicka totalnie za nic, dlaczego więc mam o tym nie napisać, skoro było to nadużycie praw administratora? Atencji? Są miliony takich serwerów jak Wasze, i mógłbym sobie grać na innych, ale tutaj chodzi o równość i sprawiedliwość,  więc  jeśli masz pisać takie komentarze nie mając pojęcia jak wyglądała sytuacja, to po co wgle się wypowiadasz? (Chyba ktoś inny szuka tutaj atencji i chce zabłysnąć odpowiedzią która totalnie nic nie wnosi  do danej skargi...)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak więc, po obejrzeniu demka wnioski nasuwają się dwa. Pierwsze, jedyne co mogę się doczepić do oskarżonego admina to sposób w jaki się wypowiadał i to zostanie przedyskutowane z adminem na osobności. Jeśli chodzi o samą skargę - po pierwsze, przychodzisz do nas na forum i robisz z siebie totalnego pajaca. Obrażony na cały świat bo TY NIE WIESZ ZA CO... Może gdybyś chciał się dowiedzieć za co tego kicka jednego,drugiego czy trzeciego dostałeś to byś sobie włączył dźwięk w grze i prawdopodobnie tematu by nie było. Ale pajacerkę odstawić trzeba... bo jakby to inaczej dla gościa który ma +12 i wie co to IQ.

Kolego obejrzyj sobie demko z tej mapy i zdasz sobie sprawę z tego, że nikt tutaj żadnych praw nie nadużywał. U mnie złapałbyś jednego kicka z ostrzeżeniem a później podszedłbym do sprawy nieco bardziej rygorystycznie niż @Leaviel bo on użył tego delikatniejszego bana. 

• Brak jakiejkolwiek etyki zachowania, np. prowokowanie - ban do 12h

• Obrażanie gracza: osób trzecich, np. rodziców - ban do 7 dni

Na koniec, admin za pierwszym razem ostrzegł Cię byś więcej nie obrażał - poskutkowało tylko i wyłącznie tym, że przestałeś obrażać a zacząłeś prowokację. Chciałeś później wyjaśnień skąd drugi kick - wyjaśnił. I po twoim zdaniu "Jeśli admin coś mówi to napiszcie bo mam volume na 0" już byłeś skreślony. Więc koniec końców cała ta skarga nie ma sensu. Bo wszystko to przez Twoją ignorancję i dziecinne podejście do sprawy. Więcej nie trzeba dodawać, pokazujesz swój poziom wypowiedziami powyżej. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twoja skarga ostała rozpatrzona negatywnie.

Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, możesz raportować ten post.

Zespół Fragujemy.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności