KaTSu || NXS Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Witam. Ostatnio został dodany ranking co jest wielkim plusem i szanuje za to. Wszytko jest ok. tylko własnie jak w temacie, bardzo bym prosił o usunięcie rankingu tzn. punktów zdobywanych za zabójstwo na rozgrzewce ponieważ część graczy jest jeszcze afk a jeszcze inni ćwiczą jumpy itp. Z góry dziękuje.
sonic. Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Popieram inicjatywę. Mimo wszystko ta rozgrzewka dla wielu to jest właśnie chwila przerwy, co by można było wyjść po jedzonko czy cokolwiek. A większość z graczy, którym zależy na rankingu nie chce tracić punktów w taki sposób. Więc, jak dla mnie, jeśli taka zmiana byłaby możliwa do wprowadzenia to jak najbardziej jestem za.
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2019 a potem gdzie sa punkty
Seba3k Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wykluczony Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Popieram tą propozycje ?
Zasłużony Fragowicz ŁysyZBrazzers Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Mi to nie przeszkadza okazja by nabijać punkty
Właściciel GET Opublikowano 25 Lipca 2019 Właściciel Opublikowano 25 Lipca 2019 Czy problem został rozwiązany @KaTSu?
KaTSu || NXS Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2019 Wiadomo dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.