Skocz do zawartości

Problem z cziterami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem napisać , gdyż wywiązała się bardzo ciekawa dyskusja na spec między graczami odnośnie , zatrważającej ilości haxów na serwerze DD2.

Sytuację obserwuję od tygodnia, od rana nie da się "prawie" grać , zawsze jest jakiś gimbus odpalony , i to się dzieje nagminnie. Doszło to tego , że przed chwilą na serwerze grało około 4 odpałów i wcale się z tym nie kryli mówiąc "jak on gra odpalony to i ja włączę" (średnia wieku mikro 14 lat) Zwracam się z prośbą do Administracji aby coś na to zaradziła , mianowała nowych administratorów nie wiem albo po prostu zrobiła jakieś dyżury w miarę możliwości. Sytuację poruszam dlatego , że gracze narzekają , nie chcę aby zaczęli uciekać z tak fajnego i popularnego serwera , a niestety prędzej czy później tak się może stać.

PS. zgłaszanie nic tu nie daje , musiał bym siedzieć ciągle i zgłaszać a Władek siedzieć na forum i banować .

Opublikowano

Masz rację od pewnego czasu jest poważny problem z czitami, zawsze trafi się jakieś "dziecko" które biega na Aimie lub Wh, często tłumacząc się, że "każdy czituje to ja też będę" "Jeśli On wyłączy to ja również"... Tłumaczenie na poziomie "gimbazy", tym samym taka osoba niszczy przyjemność gry innym graczom, którzy mimo starań nie poradzą sobie z czitem... Tym bardziej na Aimie. Pozostaje mieć nadzieję, że ten okres minie po Świętach, bo na chwilę obecną, ciężko bez nerwów pograć sobie wieczorkiem na DD2 :) Pozostaje tylko życzyć wszystkim graczom tego servera, jak najmniej odpalonych graczy :)

Opublikowano

Zakupię jednak tym razem będę musiał uważać i kupić najlepiej nowy (Już nigdy z drugiej ręki :) ) Postaram się jeszcze w przerwie świątecznej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności