Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 28 Marca 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2019 Cześć wszystkim! Moją propozycją jest stworzenie "tyralni" na naszym TS3, miejsce gdzie gracze/użytkownicy (oczywiście z poczuciem humoru i dystansem, bo nikt gburów nie lubi ) będą mogli jechać po sobie jak masłem po bułce by po prostu wyżyć się na kimś, oczywiście proponuje również (o ile przejdzie) stworzenie regulaminu specjalnie na ten kanał, ze względu na atmosferę jaka być może będzie tam panowała. Pozdrawiam 1 2 2
Er Dfa. Opublikowano 28 Marca 2019 Wykluczony Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Nie wiem czy nie Nesty pisał, że nie będzie żadnej tyralni. Temat : Edytowane 28 Marca 2019 przez Er Dfa . OgraNee, 28 Marca 2019 Zdaję sobie z tego sprawę. 1
Seba3k Opublikowano 29 Marca 2019 Wykluczony Opublikowano 29 Marca 2019 Dobra propozycja, jestem za jak przejdzie ??
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 29 Marca 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2019 Proponuję nazwę Kanał Patologii 2
Wujas Opublikowano 31 Marca 2019 Zawieszony Opublikowano 31 Marca 2019 Mi się podoba bardzo ten pomysł, oczywiście, że ZA
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 31 Marca 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2019 Stworzenie takiego kanału wiąże się z akceptowaniem patologii na Fragujemy (nawet jeśli takowy kanał będzie posiadać oddzielny regulamin), a z tego co mi wiadomo, to od zawsze staramy się ją likwidować. Według mnie jeżeli ktoś chce się powyzywać może iść na kanał prywatny lub na inny serwer głosowy. Jak taki kanał będzie wyglądać kątem oka zwykłego użytkownika? Odpowiedź nasuwa się tylko jedna.. 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 31 Marca 2019 Administrator Główny Opublikowano 31 Marca 2019 Ja jestem na nie, było coś podobnego na mojej poprzedniej sieci i tylko burdel był z tym. Nie było żadnego ładu ani składu, każdy każdego obrażał jak leci (był regulamin odnośnie tego) i finalnie przeniosło się to także na publiczne, bo ludzie umiaru nie znają. 1
KoKeR Opublikowano 31 Marca 2019 Wykluczony Opublikowano 31 Marca 2019 Ja również jestem na nie. Jeżeli ktoś ma do kogoś problem to niech rozwiązuje takie sprawy indywidualnie z daną osobą. Według mnie nie ma potrzeby robić z tego szopki. Co do rzekomego "wyzywania się dla zabawy" również to do mnie nie przemawia, bo jeżeli ktoś się z kimś dobrze zna i z nim rozmawia na kanale nie ma potrzeby wchodzenia na takową tyralnie. Dawałoby to tylko możliwość rozwoju patologii, a każdej osobie, której zależy na losach sieci raczej nie jest to na rękę. Takie jest moje zdanie.
GAmi Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Widzę, że propozycja nie spotkała się z pozytywnym odzewem więc sory @OgraNeeale tyralni nie będzie. 1 1
GAmi Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi