Skocz do zawartości

[KOSZ] [PROPOZYCJA] Tyralnia na TS3

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cześć wszystkim! :)

Moją propozycją jest stworzenie "tyralni" na naszym TS3, miejsce gdzie gracze/użytkownicy (oczywiście z poczuciem humoru i dystansem, bo nikt gburów nie lubi :D) będą mogli jechać po sobie jak masłem po bułce by po prostu wyżyć się na kimś, oczywiście proponuje również (o ile przejdzie) stworzenie regulaminu specjalnie na ten kanał, ze względu na atmosferę jaka być może będzie tam panowała. 

Pozdrawiam :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 2
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy nie Nesty pisał, że nie będzie żadnej tyralni. 

Temat : 

Edytowane przez Er Dfa .
OgraNee,
Zdaję sobie z tego sprawę.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Proponuję nazwę Kanał Patologii :D

• Śmiech 2
Opublikowano

Mi się podoba bardzo ten pomysł, oczywiście, że ZA :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Stworzenie takiego kanału wiąże się z akceptowaniem patologii na Fragujemy (nawet jeśli takowy kanał będzie posiadać oddzielny regulamin), a z tego co mi wiadomo, to od zawsze staramy się ją likwidować. Według mnie jeżeli ktoś chce się powyzywać może iść na kanał prywatny lub na inny serwer głosowy. Jak taki kanał będzie wyglądać kątem oka zwykłego użytkownika? Odpowiedź nasuwa się tylko jedna.. :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Administrator Główny
Opublikowano

Ja jestem na nie, było coś podobnego na mojej poprzedniej sieci i tylko burdel był z tym.

Nie było żadnego ładu ani składu, każdy każdego obrażał jak leci (był regulamin odnośnie tego) i finalnie przeniosło się to także na publiczne, bo ludzie umiaru nie znają. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja również jestem na nie. Jeżeli ktoś ma do kogoś problem to niech rozwiązuje takie sprawy indywidualnie z daną osobą. Według mnie nie ma potrzeby robić z tego szopki.  Co do rzekomego "wyzywania się dla zabawy" również to do mnie nie przemawia, bo jeżeli ktoś się z kimś dobrze zna i z nim rozmawia na kanale nie ma potrzeby wchodzenia na takową tyralnie. Dawałoby to tylko możliwość rozwoju patologii, a każdej osobie, której zależy na losach sieci raczej nie jest to na rękę. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Widzę, że propozycja nie spotkała się z pozytywnym odzewem więc sory @OgraNeeale tyralni nie będzie. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności