Właściciel GET Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 26 Marca 2013 Karo(l) otrzymał stałego bywalca. polakpl - musisz zaistnieć bardziej na forum :)
mafros Opublikowano 27 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2013 Imię: Michał Wiek: 16 Od kiedy u nas grasz: Parę miesięcy, ale miałem przerwę Gram na serwerze: 4fun czasem zombie Za co cenisz naszą sieć: Za to jak Nesty tą sieć rozkręcił :) Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Bo lubię grać na tej serwerowni Inne informacje o sobie: Kto mnie zna to wie jaki jestem
eRon. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Imię: Damian. Wiek: 15 lat. Od kiedy u nas grasz: Tydzień, ale już kiedyś u was grałem. Gram na serwerze: Only DD2, 4FUN. Za co cenisz naszą sieć: Administracja jest miła, sprawiedliwa i profesjonalna. ;] Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ gram na waszych serwerach codziennie. Inne informacje o sobie: Uwielbiam grać w koszykówkę, piłkę nożną i słuchać muzyki. Sieć Fragujemy.com jest dla mnie czymś więcej niż tylko grą w cs`a. To moja cała kariera! :3
.EgzorcisT. Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Imię: Waldek. Wiek: 16 lat. Od kiedy u nas grasz: 3 miesiące. Gram na serwerze: 4fun i DD2. Za co cenisz naszą sieć: Za dobrą administrację i dobrych graczy. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ dużo czasu spędzam na serwerach. Inne informacje o sobie: Lubię grać w cs, piłkę nożną i siatkówkę. Jestem miły, sprawiedliwy :] Siemkaa !
Didek Opublikowano 3 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2013 Imię:Dawid Wiek:17 Od kiedy u nas grasz:3/4 miesiące Gram na serwerze:ZM Za co cenisz naszą sieć:Za Administrację i miłych użytkowników Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Dużo siedzę na forum i w grze Inne informacje o sobie:Lubie grać w cs'a i piłkę nożną i jestem dobrym graczem
Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 3 Maja 2013 Twoje podanie - Didek - zostało rozpatrzone pozytywnie.
Xenn[O] Opublikowano 5 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2013 Imię: Michał. Wiek: 14 lat. Od kiedy u nas grasz: Prawie 1 rok. Gram na serwerze: Deathrun, czasami na dd2, 4fun i zm. Za co cenisz naszą sieć: Za ogarniętą, miłą administracje oraz dużą grywalność na serwerach. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Spędzam dużo czasu na forum jak i na serwerach. Inne informacje o sobie: Mieszkam w Lidzbarku interesuję się piłką nożną, ręczną i siatkową.
Właściciel GET Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Maja 2013 Trochę Ci nie wierzę, że grasz tu prawie rok. No ale cóż.. Powiedźmy, że niech Ci będzie.
kacperek ♥ ™ Opublikowano 5 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2013 Imię:Kacper Wiek:15 Od kiedy u nas grasz: Od roku z przerwami. Gram na serwerze:4FUN i DR. Za co cenisz naszą sieć:Za rzetelność, nastrój i humor ze strony administracji i wszystkich użytkowników. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Ponieważ często siedzę na forum / serwerach, i lubię tą serwerownie bo czuję się tu "jak w domu" Inne informacje o sobie:Interesuję się cs'em, piłką nożną, miałem trochę przerw w tym roku ale coś mnie namawiało do powrotu tu i myślę, że tym razem zostanę na dłuuuużej.
Właściciel GET Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Maja 2013 Damy szansę, jesteśmy otwarci na otwieranie wrota innym użytkownikom. Powiedźmy, że warunkowo damy Ci taką rangę.
nWk'Biba Opublikowano 5 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2013 Imię: Piotrek Wiek: 15 Od kiedy u nas grasz: Coś koło 2 miechów będzie Gram na serwerze: Deathrun od czasu do czasu wbije na 4fun Za co cenisz naszą sieć: Macie bardzo fajne serwery, ogarnięta administracja i można mile spędzić czas na waszych serwerach :) Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Hmm gram tu dosyć czasu i na serwerze dr staram się grać codziennie jak i na forum :] Inne informacje o sobie:Mam na imię Piotrek i mam 15 lat. Interesuje się piłką nożną i często w nią gram, kibicuje Realowi Madryt bo moim zdaniem ta drużyna gra najlepszą piłkę :D ( nie chce obrazić kibiców innych klubów :D ) jak i interesuje się grami a szczególnie CS i FIFA :)
Właściciel GET Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Maja 2013 Dobrze, niech będzie.
Hs^Andro1d Opublikowano 6 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2013 Imię: Dominik Wiek: 16 :) Od kiedy u nas grasz: Na forum jestem od 24-04-2013, ale już na serwerze grałem dość więcej. Gram na serwerze: 4Fun, DD2 i DeathRun, na ZM nie gram, ponieważ nie przepadam za tym modem. xd Za co cenisz naszą sieć: Za pracowitą administracje, atmosferę na serwerach. :) Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ spędzam tu dość dużo czasu na forum jak i na serwerach, i że tak powiem "wciągnąłem się do was". Inne informacje o sobie: Interesuję się dziewczynami, piłką nożną i CS no i także słuchaniem muuuuuuzyki <3 .
Właściciel GET Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 6 Maja 2013 Wciągnąłeś się do nas powiadasz. A ten wątek w "zapytaj", co oznaczał? Wyjaśnienie na PW proszę. Stały bywalec to stały bywalec, nie wałęsa się po kątach w innych sieciach itd. Mam nadzieję, że mi to wytłumaczysz.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 Imię: PawełWiek: 16 latOd kiedy u nas grasz: od około 13 miesięcyGram na serwerze: ZM i czasami DRZa co cenisz naszą sieć: Przede wszystkim za sprawiedliwość, szacunek do innych i miłą atmosfereDlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: dlatego że wtedy będe w pewien sposób odznaczony za to że staram sie robić wszystko dla forum Inne informacje o sobie: Bardzo lubię piłkę nożną, ping ponga, spotkania ze znajomymi, ale to wcale nie koliduje z tym, aby nie grał na tych świetnych serwerach. Uwielbiam sieć Fragujemy.com za swój profesjonalizm, za podejście indywidualne do każdego, sprawiedliwość. Cieszę się, że jestem w tej sieci i zostanę z nią póki nie zostanie zamknięta.Oraz interesuje się filmami akcji i komediami, zajmuje sie grafiką komputerową :), znam się też na cs'ie, funkcji admina, komędach do cs'a/minecrafta itd. . . ,Zachęcam do obserwowania mojego kanału w celu zaobserwowania mojej regularnej obecności na forum,dodawaniem postó oraz informmacjami i komętarzami :P
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 21 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 Odrzucam. Twoja polszczyzna budzi wiele zastrzeżeń.
Właściciel GET Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 14 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi