Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie o stałego bywalca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Michał

Od kiedy u nas grasz: Parę miesięcy, ale miałem przerwę

Gram na serwerze: 4fun czasem zombie

Za co cenisz naszą sieć: Za to jak Nesty tą sieć rozkręcił :)

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Bo lubię grać na tej serwerowni

Inne informacje o sobie: Kto mnie zna to wie jaki jestem

Opublikowano

Imię: Damian.

Od kiedy u nas grasz: Tydzień, ale już kiedyś u was grałem.

Gram na serwerze: Only DD2, 4FUN.

Za co cenisz naszą sieć: Administracja jest miła, sprawiedliwa i profesjonalna. ;]

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ gram na waszych serwerach codziennie.

Inne informacje o sobie: Uwielbiam grać w koszykówkę, piłkę nożną i słuchać muzyki. Sieć Fragujemy.com jest dla mnie czymś więcej niż tylko grą w cs`a. To moja cała kariera! :3

Opublikowano

Imię: Waldek.

Od kiedy u nas grasz: 3 miesiące.

Gram na serwerze: 4fun i DD2.

Za co cenisz naszą sieć: Za dobrą administrację i dobrych graczy.

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ dużo czasu spędzam na serwerach.

Inne informacje o sobie: Lubię grać w cs, piłkę nożną i siatkówkę. Jestem miły, sprawiedliwy :]

Siemkaa !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Imię:Dawid

Od kiedy u nas grasz:3/4 miesiące

Gram na serwerze:ZM

Za co cenisz naszą sieć:Za Administrację i miłych użytkowników

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Dużo siedzę na forum i w grze

Inne informacje o sobie:Lubie grać w cs'a i piłkę nożną i jestem dobrym graczem

Opublikowano

Imię: Michał.

Od kiedy u nas grasz: Prawie 1 rok.

Gram na serwerze: Deathrun, czasami na dd2, 4fun i zm.

Za co cenisz naszą sieć: Za ogarniętą, miłą administracje oraz dużą grywalność na serwerach.

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Spędzam dużo czasu na forum jak i na serwerach.

Inne informacje o sobie: Mieszkam w Lidzbarku interesuję się piłką nożną, ręczną i siatkową.

Opublikowano

Imię:Kacper

Od kiedy u nas grasz: Od roku z przerwami.

Gram na serwerze:4FUN i DR.

Za co cenisz naszą sieć:Za rzetelność, nastrój i humor ze strony administracji i wszystkich użytkowników.

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Ponieważ często siedzę na forum / serwerach, i lubię tą serwerownie bo czuję się tu "jak w domu"

Inne informacje o sobie:Interesuję się cs'em, piłką nożną, miałem trochę przerw w tym roku ale coś mnie namawiało do powrotu tu i myślę, że tym razem zostanę na dłuuuużej.

• Właściciel
Opublikowano

Damy szansę, jesteśmy otwarci na otwieranie wrota innym użytkownikom. Powiedźmy, że warunkowo damy Ci taką rangę.

Opublikowano

Imię: Piotrek

Od kiedy u nas grasz: Coś koło 2 miechów będzie

Gram na serwerze: Deathrun od czasu do czasu wbije na 4fun

Za co cenisz naszą sieć: Macie bardzo fajne serwery, ogarnięta administracja i można mile spędzić czas na waszych serwerach :)

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Hmm gram tu dosyć czasu i na serwerze dr staram się grać codziennie jak i na forum :]

Inne informacje o sobie:Mam na imię Piotrek i mam 15 lat. Interesuje się piłką nożną i często w nią gram, kibicuje Realowi Madryt bo moim zdaniem ta drużyna gra najlepszą piłkę :D ( nie chce obrazić kibiców innych klubów :D ) jak i interesuje się grami a szczególnie CS i FIFA :)

Opublikowano

Imię: Dominik

Od kiedy u nas grasz: Na forum jestem od 24-04-2013, ale już na serwerze grałem dość więcej.

Gram na serwerze: 4Fun, DD2 i DeathRun, na ZM nie gram, ponieważ nie przepadam za tym modem. xd

Za co cenisz naszą sieć: Za pracowitą administracje, atmosferę na serwerach. :)

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ spędzam tu dość dużo czasu na forum jak i na serwerach, i że tak powiem "wciągnąłem się do was".

Inne informacje o sobie: Interesuję się dziewczynami, piłką nożną i CS no i także słuchaniem muuuuuuzyki <3 .

• Właściciel
Opublikowano

Wciągnąłeś się do nas powiadasz. A ten wątek w "zapytaj", co oznaczał? Wyjaśnienie na PW proszę. Stały bywalec to stały bywalec, nie wałęsa się po kątach w innych sieciach itd. Mam nadzieję, że mi to wytłumaczysz.

• 2 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Imię: Paweł
Od kiedy u nas grasz: od około 13 miesięcy
Gram na serwerze: ZM i czasami DR
Za co cenisz naszą sieć: Przede wszystkim za sprawiedliwość, szacunek do innych i miłą atmosfere
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: dlatego że wtedy będe w pewien sposób odznaczony za to że staram sie robić wszystko dla forum

Inne informacje o sobie: Bardzo lubię piłkę nożną, ping ponga, spotkania ze znajomymi, ale to wcale nie koliduje z tym, aby nie grał na tych świetnych serwerach. Uwielbiam sieć Fragujemy.com za swój profesjonalizm, za podejście indywidualne do każdego, sprawiedliwość. Cieszę się, że jestem w tej sieci i zostanę z nią póki nie zostanie zamknięta.Oraz interesuje się filmami akcji i komediami, zajmuje sie grafiką komputerową :), znam się też na cs'ie, funkcji admina, komędach do cs'a/minecrafta itd. . . ,Zachęcam do obserwowania mojego kanału w celu zaobserwowania mojej regularnej obecności na forum,dodawaniem postó oraz informmacjami i komętarzami :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Odrzucam. Twoja polszczyzna budzi wiele zastrzeżeń.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności