Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie zamknąłeś tematu a więc dodam swoje dwa grosze:

awp_vio_fg

Moim zdaniem ta mapa łapie już dosyć graczy za rasz. Moim zdaniem zakaz skakania na murek jest zbyt limitujący.

awp_gade_fg

Zakaz wychylania przy drzwiach będzie zbyt trudny do opisania i będzie powodował duże nieporozumienia. Wydaje mi się że powinno zostać dozwolone (tak jak na awp_batson_dev_fg) wychylanie do dalszej krawędzi wejścia do wierzy mimo tego ze będzie to korzyść dla jednej z drużyn (nie wiem której).

Opublikowano

Temat nie jest zamknięty, żeby każdy mógł dodać swoją propozycję zmiany.  @xibastek ?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

awp_zvk

Moim zdaniem rush powinien byc na całym budynku bo ct ma przewage ze może dojść do okna wbiegnąć na góre i nas zabijać na calej powierzchni, a tt moze wejsc na góre ale nie mogą dojechać wejścia ct do domku.

Sam miałem pare razy sytuacje ze umierałem w głupi sposób

awp_vio

Rush powinien być na całej platformie na samej górze a nie tylko do awp. Gdy się przejdzie za awp jest ban odrazu, moim zdaniem bez sensu. 

Do reszty nic nie mam.

Pozdrawiam :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Plastuś nie mogę się zgodzić. Przewaga TT na awp_zvk_fg jest wielka dzięki drabince która pozwala wejść na górne piętro. Można podejść aż do krawędzi czyli tak naprawdę jest to taka sama sytuacja jak dla CT którzy mogą podchodzić do okna.

awp_vio_fg jest małą mapą i dozwolenie raszu na całej górnej rampie spowodowało by chaos jak I nieprzyjemną grę.

Opublikowano
Teraz, xibastek napisał:

@Plastuś nie mogę się zgodzić. Przewaga TT na awp_zvk_fg jest wielka dzięki drabince która pozwala wejść na górne piętro. Można podejść aż do krawędzi czyli tak naprawdę jest to taka sama sytuacja jak dla CT którzy mogą podchodzić do okna.

awp_vio_fg jest małą mapą i dozwolenie raszu na całej górnej rampie spowodowało by chaos jak I nieprzyjemną grę.

Ok to nic 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności