Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• BOT
Opublikowano

W dniu 07.02.2019 22:25 użytkownik freestyler1337 otrzymał ostrzeżenie od Berso.

Ostrzeżenie nadane za ten profile.

Typ ostrzeżenia: Naruszenie regulaminu forum

Ilość punktów karnych: 3 ( wygasa 07.02.2020 21:18 )

Notatka administracyjna:

Po odrzuceniu podania na strażnika fragów, używa ujemnej reputacji wszędzie gdzie jest to możliwe (np. podanie na admina w dziale DD2). Kolejny niedojrzały emocjonalnie dzieciak, który nie potrafi pogodzić się z decyzją administracji.

Notatka do użytkownika:

Nieumiejętne korzystanie z ujemnej reputacji.

Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie!

Opublikowano

3 warny za? za nic.

"Po odrzuceniu podania na strażnika fragów, używa ujemnej reputacji wszędzie gdzie jest to możliwe (np. podanie na admina w dziale DD2)"

Użyłem w podaniu na strażnika na Tobie za to,że odrzuciłeś moje podanie i użyłem również w podaniu na dd2 jak podanie napisała jakaś kobietka. Chyba po coś są te ujemne reputacje prawda, jeżeli one są to można je używać. A jeżeli się nie podoba,że dostałeś -1 rep i dotknęło to Twojego dużego ego zawsze możecie zrobić -repki neutralnie i będzie święty spokój.

"Kolejny niedojrzały emocjonalnie dzieciak, który nie potrafi pogodzić się z decyzją administracji." 

Stwierdzasz tak po tym,że dostałeś - rep ? Znowu Twoje ego oberwało ehhh :(

Nie zgadzam się z tą decyzją jaka nastąpiła. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mam gdzieś tą całą reputację - jestem tutaj dla ludzi, a nie dla reputacji. Na Fragujemy jestem prawie 4 lata i przerabiałem takie przypadki jak twój - "ból dupy" za to, że ktoś odrzucił twoje podanie. Dziwne, że pierwszy post został polubiony, a po przedstawieniu moich dowodów nagle zmieniłeś reakcję - to jest właśnie to o czym napisałem w poprzednim zdaniu. Także "świrować pawiana" możesz na innej sieci, tutaj takiego zachowania nie tolerujemy.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Ale to Ty masz wysokie ego. Mówisz,że ujemne reputację masz gdzieś A jest inaczej  po tym jak ci dałem  - to nagle dostałem 3 warny ? Tfu tfu tfu

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Odnoszę wrażenie, że jesteś zbyt bardzo ograniczony żeby zrozumieć co mam na myśli. Gdybym miał wysokie ego i w jakiś sposób przejmował się twoją reputacją jeżeli chodzi o moją osobę, dostałbyś ostrzeżenie zaraz po tym jak mi ją przyznałeś. Przypominam, że od razu ostrzeżenia nie dostałeś, więc czego ty jeszcze nie rozumiesz?!

@GET @NervousReckless

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

@freestyler1337

Gdybyś czytał regulamin:

V. Załączniki oraz reputacja:

Opcję "reputacja" używaj tylko w potrzebie.

Zakazuje się upraszanie użytkowników o reputację.

Cały zespół moderujący zastrzega sobie prawo do dawania negatywnej reputacji wtedy, gdy wymaga tego sytuacja.

Masz szczęście, że @Berso i tak łagodnie chce zakończyć tą sprawę. Twoje "kosy" w jego postach nie dotyczyły Ciebie "twoich starań", więc zostały one umieszczone nie potrzebnie tyle ode mnie.

• Właściciel
Opublikowano

Karambit nawet nie odejmuje reputacji tylko jest neutralny dlatego, aby właśnie zapobiec tego typu sytuacjom. Niemniej jednak wydaje mi się, że @freestyler1337 trochę przesadziłeś. Teraz nie ma się generalnie do czego przyczepić, gdyż te reputacje zostały zmienione, ale wcześniej dobrze wiemy, jak to wyglądało. Już dla świętego spokoju cofnę Ci te ostrzeżenie, ale następnym razem zachowaj zdrowy rozsądek i nie dawaj się ponieść emocjom.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1