PaLadyn Opublikowano 6 Lutego 2019 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2019 Nick podczas gry: PaLadynNick admina: DamoPowód bana: wstaw 5 screenowData zdarzenia: 06.02.19Opis zdarzenia: biegam kicam na zm_escapetrain, w chwili gdy byłem zm dostałem bana, co tu się więcej opisywać niech admin banujący przedstawi całą sytuacje . Poniżej wrzucam 5 SSów które zostały mi zrobione. paladyn.rar
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 6 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2019 Bardzo się cieszę, że po czwartym razie zrobienia screenów w końcu je wstawiłeś. Teraz biegnij, kicaj wstawić je do odpowiedniego działu czyli: https://fragujemy.com/forum/204-wstawienie-screenów/ Pozdrawiam. 1
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 6 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi