Krechmistrz Opublikowano 5 Lutego 2019 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2019 Chciałem podziękować szanownemu adminowi płaczkowi ktory zamiast dac wytlumaczyc ze dal nieslusznie kicka za "podobno" podchodzenie w strone zombie, a potem jako ze nie chcial dyskutowac wstukal se bezpodstawnego bana na 4h. Brawo za kompetencje, polecam obejrzec demo, czy rzeczywiscie "sie podłozylem" czy tylko probowalem sie ratowac strzelajac w goniącą mnie grupe zombie. Polecam na nastepny raz dobierac bardziej ogarniętych adminow ktorzy rzeczywiscie nie wystawiają banów za darmo. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2019 A ja Tobie polecam zajrzeć do procedur, a nie szczekać. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi