Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Skarga ogólna.

Prof.Miodek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: zarządzanie tym serwerem
Nick podczas gry: Prof. Miodek
Nick osoby oskarżonej: admin to admin
Dlaczego składasz skargę: bo to jest wkurwiające
Data zdarzenia: 26.01.2019 ~15:00
Opis zdarzenia: Może i obraziłem gracza, jebać to, ale jak gościu lata na WH a admin jeden czy drugi ma to w dupie to sorry bardzo, ale adminowanie na tym serwerze jest głęboko w rowie :) zbanują typa który offem lata na spinbocie, ale jak typ się kryje i widać że lata odjebany(bo nie da się nie zauważyć tego z czasem)to mu chuja robią za przeproszeniem i dalej jest happy. Tylko dadzą banika na 60min bo "obraziłeś gracza" . Jak coś nie gram na tym serwerze od dzisiaj tylko z jakiś rok, ale to jest patologia jeśli chodzi o adminów( nie o wszystkich mi oczywiście chodzi, ale dwóch się takich trafi tam koleżków)
Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów

Opublikowano
7 minut temu, Prof.Miodek napisał:

ale jak gościu lata na WH a admin jeden czy drugi ma to w dupie to sorry bardzo

7 minut temu, Prof.Miodek napisał:

zbanują typa który offem lata na spinbocie, ale jak typ się kryje i widać że lata odjebany(bo nie da się nie zauważyć tego z czasem)to mu chuja robią za przeproszeniem i dalej jest happy.

To skoro widziałeś, że admini nie wykonują powierzonych im obowiązków, dlaczego tego nie zgłosiłeś?

Druga sprawa,skoro admini nie reagują,zdrowo myślący człowiek pomyśli " Udam się wyżej" i zgłosi takiego cheatera na forum.

9 minut temu, Prof.Miodek napisał:

adminowanie na tym serwerze jest głęboko w rowie

To dlaczego tego nie zmienisz? Dlaczego nie zaproponujesz czegoś co mogłoby ten stan zmienić? Skoro uważasz jak uważasz to na pewno masz pomysł dzięki któremu ten stan się poprawi,prawda?

11 minut temu, Prof.Miodek napisał:

Tylko dadzą banika na 60min bo "obraziłeś gracza"

To gdybyś tego bana nie dostał,nie napisałbyś skargi,prawda? Bo tak to działa że jeżeli coś się dzieje obok Nas to odwracamy od tego wzrok a jeśli ktoś przyczepi się do Nas bo złamaliśmy regulamin to jakim prawem? Tak? Tak to działa?

13 minut temu, Prof.Miodek napisał:

( nie o wszystkich mi oczywiście chodzi, ale dwóch się takich trafi tam koleżków)

Bądź konkretniejszy - Rzuć nickami bądź złóż odrębne skargi ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Słuchaj, nie możesz wyzywać gracza dlatego, że admin nie reaguje na jego oszustwa. Sam mam kupę lat  doświadczenia i przerabiałem takie tematy jak ten...Były skargi na forum i na serwerze pretensje, a koniec końcem przeważnie kończyły się odrzuceniem skargi. Wiele razy zostali mi zgłaszani gracze, którzy czitują...ja po otrzymaniu takiej informacji, nie informując nikogo obserwowałem gracza i podejmowałem decyzję co do ew.bana. Wiele razy miałem sytuację, gdzie zgłaszali gracza o takiej i takiej nazwie, że czituje, a co się okazywało grał czysto, a nawet było tak, że specjalnie go zgłaszali bo po prostu dobrze grał i bił osobę, która go oskarżała o czitowanie. Ja widzą, że osoba nie czituje, grałem dalej i nie zwracałem uwagi już na zgłoszenia na danego gracza, bo wiedziałem, że jest czysty. Również informowałem, że gracz jest czysty, ale nie wszyscy się z tym zgadzali i były skargi podobne do twojej...

Dobrze, że reagujesz na osoby łamiące regulamin, ale pamiętaj, że on Ciebie też dotyczy. Wiem, że to irytuje,gdy gracz czituje, a admin nie reaguje, z jakiegoś powodu, bo np.nie widzi zgłoszenia lub mu się nie chce sprawdzać. Ale ty nie możesz go obrażać, bo wtedy podlegasz pod taryfikator banów, za obrażanie i admin ma prawo dać Ci bana lub upomnienie.

Wyjścia z tej sytuacji są takie:

-Napisz podanie na admina, jeśli dużo grasz i masz ochotę pomagać. Każda para rąk się przyda!

-Zgłaszać admina, który nie reaguje na powiadomienia o ludziach łamiących zasady gry.

Wybór należy do Ciebie.

Wy wymagacie od nas, ale starajcie się dawać coś od siebie. Jesteśmy tylko ludźmi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mistrzu ja niczego nie wymagam, wchodzę na ten serwer by sobie fajnie postrzelać ;)  no i  jakby nie patrzeć doświadczenie w tej gierce mam 2600+ h więc jakieś pojęcie o niej mam a nie jak typowy gold i zazwyczaj kończę na tym serwerze top3 jeśli chodzi o mapę,  ale jak widzę takiego typa jak bombrox(świeże konto i wali z pizdy banie) frosty,który w biegu lata i banie z AK strzela, albo jakis Katsu NSX który też info "z dupy" ma no to sorry w końcu napisałem co o tym serwerze myślę i tyle :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja Cie rozumiem doskonale. Tylko, zobacz...napisałeś co myślisz i dostałeś bana, przez co teraz nie możesz grać, gdzie mógłbyś przez ten czas spokojnie sobie postrzelać na serwerze. A cziter prawdopodobnie jak grał tak gra.. I był sens ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
1 godzinę temu, Prof.Miodek napisał:

ale jak typ się kryje i widać że lata odjebany(bo nie da się nie zauważyć tego z czasem)to mu chuja robią za przeproszeniem

Przepraszam Cię bardzo, dziś w momencie jak byłeś 2/3 typów na kryja dostało perma. Fakt czasem tego nie widać dlatego jest coś takiego jak u@ gdzie sie zgłasza - żadnego zgłoszenia od Ciebie nie dostałem więc wybacz, że gościu który się krył grał 2/3 rundy dłużej niż powinien.

Godzinę temu, PACIU napisał:

-Napisz podanie na admina, jeśli dużo grasz i masz ochotę pomagać. Każda para rąk się przyda!

Z miejsca odrzucam taką pomoc. Kurwami chujami może sobie rzucać w barze do koleżanek, mi taka pomoc nie jest potrzebna. Z nam Cię dłuuuugi czas i nie spodziewałem się, że masz taką pustkę w głowie.

1 godzinę temu, Prof.Miodek napisał:

ale jak gościu lata na WH a admin jeden czy drugi ma to w dupie to sorry bardzo

Czekam na konkrety, z chęcia dowiem się kto ma w dupie obowiązki i konsekwencje wyciągne. Ale najpierw chcę dowodów.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twoja skarga została rozpatrzona negatywnie.

Dostarczony dowód jest niepełny bądź nie jest wystarczający.

Zespół Fragujemy.com!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności