q1y Opublikowano 23 Grudnia 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wiam, przez ostatnie dni pojawił się u mnie problem, że gdy gram w csgo mając włączone 2 monitory to przy szybkim ruchu myszki w lewo(bo tam jest drugi monitor) myszka pokazuje się na tym drugim monitorze, więc nie jestem w stanie zrobić obrotu o 180 stopni i oddać strzału bo kursor się pokazuje na drugim monitorze i w momencie lpm bądź ppm zrzuca mnie do pulpitu. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
MatseyW Opublikowano 23 Grudnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Spróbuj ustawić tryb 'windowed borderless' i w opcjach uruchamiania dodajesz '-w X -h Y' jako twoją rozdziałkę. 1
pemol1212 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ja używam programu Dual Monitor Tools I w nim mam ustawione ze kombinacją klawiszy win+shift+tab blokuje "przechodzenie" kursora na drugi monitor. 1
q1y Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2018 5 minutes ago, pemol1212 said: Ja używam programu Dual Monitor Tools I w nim mam ustawione ze kombinacją klawiszy win+shift+tab blokuje "przechodzenie" kursora na drugi monitor. Też korzystałem z tej aplikacji, ale jest ona dla mnie nie wygodna.
Mihaloo Opublikowano 23 Grudnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2018 U mnie zadział format kompa, spróbuj a jak nie to zostaje ten Dual Monitor Tools
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Closed Temat. Brak aktywności.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi