JoyPi Opublikowano 21 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 Witam. Proponuję wgrać na serwer Anty Flash Team, ponieważ każdy narzeka że dostaje Flasha'a na twarz i nic nie widzi podczas strzelania do przeciwnika, myślę że to doby pomysł żeby ten plugin wprowadzić, będzie takie małe udogodnienie dla graczy na serwerze i nie będzie wyzwisk. Mam taką małą nadzieję że się przyjmie na serwerze PLUGIN:https://mygo.pl/topic/6192-csscsgo-anti-team-flash/
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 21 Października 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 Jestem na TAK. Tylko anty flash dać tylko dla VIP-ów. To jest moje zdanie.
isrin Opublikowano 21 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 Jestem jak najbardziej na tak są oczywiście plusy i minusy ale granie z tym pluginem byłoby o wiele przyjemniejsze
DeVoN Opublikowano 21 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 Myślę że jest to dobra opcja jutro porozmawiam o tym z adminstracja
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 21 Października 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 Można zminimalizować dla graczy, a dla VIP'ów wyzerować całkowicie. Co Wy na to?
Zeu$ Opublikowano 21 Października 2018 Wykluczony Opublikowano 21 Października 2018 Godzinę temu, Charlie napisał: Można zminimalizować dla graczy, a dla VIP'ów wyzerować całkowicie. Co Wy na to? Jestem na TAK 3X TAK PRZECHODZISZ DALEJ
isrin Opublikowano 21 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 @Charlie dał bardzo dobre rozwiązanie drugi raz na tak
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 21 Października 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 @Charlie Bardzo fajny pomysł.
$tryju Opublikowano 22 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Października 2018 Niby kolega franug ma taki plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2359827 @GET co myślisz? Może ma jeszcze coś lepszego Jeśli będzie działać jak jest to opisane w linku to można spróbować.
Właściciel GET Opublikowano 22 Października 2018 Właściciel Opublikowano 22 Października 2018 Nie jest źle...
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 22 Października 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Października 2018 Całkowity anty flash dla vipa może zachęcić graczy do jego kupienia a żeby zwykły nie był bardzo pokrzywdzony to zminimalizowanie jest jak najbardziej wskazane. Jestem za.
JoyPi Opublikowano 22 Października 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Października 2018 O ile będzie się go dało przerobić ten plugin co podałeś ?
MatseyW Opublikowano 23 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Października 2018 Oczywiście jestem na TAK, jestem za propozycją, aby dla graczy oślepienie było częściowe, a dla VIP'ów żadne. W dużym stopniu ułatwiłoby to grę.
Zeu$ Opublikowano 23 Października 2018 Wykluczony Opublikowano 23 Października 2018 Każdy z tego skorzysta. Dodatkowo hajs będzie się zgadzał
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 23 Października 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2018 No co ja mogę dodać xd Też jestem na wielkieeee TAK!!!
Właściciel GET Opublikowano 21 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zrealizowane dla wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.