Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Podanie na złoty fragowicza - Dolar$ (wcześniej UWAGA!)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię: Patryk

Aktualny wiek: 24

Krótkie przedstawienie się:  A więc , nazywam się Patryk , pracuje w Handlu , od nie dawna mam całkiem spoko posadę Koordynatora działu, prócz tego to interesuję się sportem , głownie piłką nożną, grywam z kolegami w lidze 6-óstek. Lubie oczywiście gotować, obejrzeć dobry film i pofragować na waszych serwerach !!! No i chyba tyle :D

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Co prawda jest to niezbyt długi okres pewnie sami sprawdzicie  , ale grywam zawsze  jak mam czas, bo chęci są codziennie ! A pochodzę głownie z serwera Zombie Mod , ale często  można mnie spotkać na Only DD2 , jest tam super ekipa atmosfera jest nieziemska !!! Pozdrawiam przy okazji mordeczki z DD2 !!!

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za profesjonalne podejście do wszystkiego co tu się dzieje, za profesjonalnych Adminów s serwera DD2 jak i Zombie Mod, za atmosfere na forum jak i na serwerach , i oczywiście za to, że można spotkać fajnych i ciekawych ludzi :))

Dodatkowe informacje: Już wszystko napisałem wyżej ! No i liczy na pozytywne rozpatrzenie mimo , krótkiego stażu , Pozdrawiam Wszystkich :)) ?

Mój Wcześniejszy nick na sieci to UWAGA!.

Edytowane przez Dolar$
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

---

[!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony pozytywnie.

---

Od teraz masz możliwość ubiegania się o:

• Darmowego slota na wybranym serwerze.
  • Zniżkę na zakup usług czasowych lub permanentnych.
  • Własnego kącika do rozmów na serwerze TS3 w sekcji PRO.

[!] Pamiętaj, że możesz skorzystać tylko z jednej z powyższej opcji i to jednorazowo!

---

Przywilejów wynikających z rangi Złoty Fragowicz jest znacznie więcej.

Dlatego dbaj o nią należycie i nie zawiedź nas!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności