[t]hc_< Opublikowano 13 Września 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Września 2018 Imię: Adrian Aktualny wiek: 19 Krótkie przedstawienie się: Na imię mam Adrian pochodzę z Poznania, interesuję się tworzeniem serwerów counter strike 1.6 poprzez amxx. Jestem osobą komunikatywną chętnie nawiązuje nowe znajomości nie popadam w konflikty, staram się załagodzić wszelkie spory. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Konto na forum posiadam pełne 2 lata, gram tutaj ciut dłużej, moja przygoda z siecią zacząłem od serwera MTA DayZ Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Dobrej jakości serwery, sprawne oraz zgrane grono administracyjne. Udzielenie wszelkiej pomocy w krótkim czasie. nic dodaj nic ująć. Dodatkowe informacje: Dario203, 14 Września 2018 Nie popadam w konflikty ???????? 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 14 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Września 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony pozytywnie. --- Od teraz masz możliwość ubiegania się o: Darmowego slota na wybranym serwerze. Zniżkę na zakup usług czasowych lub permanentnych. Własnego kącika do rozmów na serwerze TS3 w sekcji PRO. [!] Pamiętaj, że możesz skorzystać tylko z jednej z powyższej opcji i to jednorazowo! --- Przywilejów wynikających z rangi Złoty Fragowicz jest znacznie więcej. Dlatego dbaj o nią należycie i nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi