Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Imię: Adam Aktualny wiek: 18 Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Adam, pochodzę z Wielkopolski. Uważam się za charakterystyczną osobę jak i gracza, interesuje się informatyką, bardzo lubię słuchać muzyki. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u was od bardzo dawna, chociaż odkąd 3-4 lata temu przestałem być tu adminem, rzadko przebywałem na serwerach czy na forum. Ostatnimi czasy często wchodzę na serwery - pogrywam, śmieję się oraz prowadzę ciekawą interakcje z innymi graczami. Gram tylko na serwerach CS:GO (głównie mirage, awp, oraz arena 1v1, jednak czekam z niecierpliwością aż FFA się rozkręci :P) Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Pomimo mojego ciężkiego "ponownego" startu na mirage z @XeoMeister (dostałem bana za sprzeczkę/nieporozumienie jak kto woli xD) cenię sieć za bardzo przyjemną atmosferę, miłych ludzi, pomocną administrację ( np. @Torri na ts :D), skillowych graczy i ogólną całość jaką Nesty z pomocą innych zdołał zbudować kiedy mnie nie było. Dodatkowe informacje: Raczej wszystko uwzględniłem, a jeżeli ktoś chciałby coś jeszcze wiedzieć - zapraszam PW lub ts, chętnie porozmawiam ^-^ 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie! 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Po co Ci stały bywalec skoro masz zasłużonego ?
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Żeby się wyróżnić ^-^ Poza tym, według mnie na stałego bywalca lepiej się patrzy, niż na zasłużonego, jako że stały bywalec potrzebuje spełnionych wymagań: "Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie. Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci. Humor i dobra zabawa!" A wydaję mi się, że nikogo nie zaboli, jeżeli uda mi się go zdobyć, NO CHYBA ŻE to jest DUŻE WYRÓŻNIENIE, jak np. Administrator rozwoju sieci. @edit Jeżeli oczywiście uważasz, że zasłużony mi wystarczy, to zwyczajnie napisz, że mi wystarczy i zamknij temat Nic na siłę, po prostu pomyślałem, że fajnie byłoby być stałym bywalcem, mieć takową rangę i przy okazji większy "respekt". Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez SuVI 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Właśnie tego nie do końca rozumiem. Stałego bywalca może dostać każdy. Ranga Zasłużonego nie przypada każdemu kto kiedyś był w naszych szeregach, niezależnie czy był na stanowisku admina, moderatora czy nawet administratora sieci. Zasłużonego nadaje jedynie Właściciel i nadaje go osobą które w szczególny sposób przyczyniły się dla sieci. Biorąc pod uwagę te fakty to jednak Zasłużony powinien budzić większy respect. Oczywiście decyzja należy do @GET. Zapytałem jedynie z czystej ciekawości.
Właściciel GET Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Właściciel Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zasłużony jest wyżej od Stałego Bywalca, więc decyzja należy do Ciebie...
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Aha.. Hmm myślałem, że zasłużonego dostaje właśnie.. każda osoba która kiedyś miała tutaj.. rangę jakąś wyższą od powiedzmy zwykłego gracza. W takim razie przepraszam za zamieszanie, mój błąd.. Ale to, skoro tak, to jestem ciekawy za co takową dostałem, @GET z tego co pamiętam nie za bardzo za mną przepadałeś.. jak będziesz miał ochotę możesz mi odpowiedzieć, a temat do zamknięcia. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie. 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Właściciel Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Twoje podanie o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony negatywnie. --- Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę stałego bywalca, złóż ponownie podanie za jakiś czas!
Rekomendowane odpowiedzi