Skocz do zawartości

[ODRZUCONY] Podanie na stałego bywalca - suvi

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Imię: Adam

Aktualny wiek: 18

Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Adam,  pochodzę z Wielkopolski. Uważam się za charakterystyczną osobę jak i gracza, interesuje się informatyką, bardzo lubię słuchać muzyki.

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u was od bardzo dawna, chociaż odkąd 3-4 lata temu przestałem być tu adminem, rzadko przebywałem na serwerach czy na forum. Ostatnimi czasy często wchodzę na serwery - pogrywam, śmieję się oraz prowadzę ciekawą interakcje z innymi graczami. Gram tylko na serwerach CS:GO (głównie mirage, awp, oraz arena 1v1, jednak czekam z niecierpliwością aż FFA  się rozkręci :P) 

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Pomimo mojego ciężkiego "ponownego" startu na mirage z @XeoMeister  (dostałem bana za sprzeczkę/nieporozumienie jak kto woli xD) cenię sieć za bardzo przyjemną atmosferę, miłych ludzi, pomocną administrację ( np. @Torri na ts :D), skillowych graczy i ogólną całość jaką Nesty z pomocą innych zdołał zbudować kiedy mnie nie było.

Dodatkowe informacje:  Raczej wszystko uwzględniłem, a jeżeli ktoś chciałby coś jeszcze wiedzieć - zapraszam PW lub ts, chętnie porozmawiam ^-^

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

---

[!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Żeby się wyróżnić ^-^ Poza tym, według mnie na stałego bywalca lepiej się patrzy, niż na zasłużonego, jako że stały bywalec potrzebuje spełnionych wymagań:

"Wysoki staż oraz wierność naszej sieci.

Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie.

Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci.

Humor i dobra zabawa!"

A wydaję mi się, że nikogo nie zaboli, jeżeli uda mi się go zdobyć, NO CHYBA ŻE to jest DUŻE WYRÓŻNIENIE, jak np. Administrator rozwoju sieci.

@edit

Jeżeli oczywiście uważasz, że zasłużony mi wystarczy, to zwyczajnie napisz, że mi wystarczy i zamknij temat :) Nic na siłę, po prostu pomyślałem, że fajnie byłoby być stałym bywalcem, mieć takową rangę i przy okazji większy "respekt".

Edytowane przez SuVI
  • Zmieszanie 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Właśnie tego nie do końca rozumiem. Stałego bywalca może dostać każdy. Ranga Zasłużonego nie przypada każdemu kto kiedyś był w naszych szeregach, niezależnie czy był na stanowisku admina, moderatora czy nawet administratora sieci. Zasłużonego nadaje jedynie Właściciel i nadaje go osobą które w szczególny sposób przyczyniły się dla sieci.

Biorąc pod uwagę te fakty to jednak Zasłużony powinien budzić większy respect. Oczywiście decyzja należy do @GET. Zapytałem jedynie z czystej ciekawości.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Aha.. Hmm myślałem, że zasłużonego dostaje właśnie.. każda osoba która kiedyś miała tutaj.. rangę jakąś wyższą od powiedzmy zwykłego gracza. W takim razie przepraszam za zamieszanie, mój błąd.. :( 
Ale to, skoro tak, to jestem ciekawy za co takową dostałem, @GET :D z tego co pamiętam nie za bardzo za mną przepadałeś.. jak będziesz miał ochotę możesz mi odpowiedzieć, a temat do zamknięcia. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoje podanie o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony negatywnie.

---

Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów.

Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę stałego bywalca, złóż ponownie podanie za jakiś czas!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności