Dzikus Opublikowano 15 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Imię: Oskar ♥️ Aktualny wiek: 17 ♠️ Krótkie przedstawienie się: Siema Jestem Oskar, Mam 17 lat Pochodzę z Dolnego Sląska, Moje zainteresowanie to gry , pomaganie innym i praca. '.' Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: 2017 marzec. MTA Dayz Oraz CS:GO Surf Classic. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za Dobrą Administarcję I za szybką pomoc. ⚡ Dodatkowe informacje: [ JEŚLI NIE UWZGLĘDNIŁEŚ CZEGOŚ W PODANIU, MOŻESZ TO TU WPISAĆ ] Edytowane 15 Lipca 2018 przez UnluckY;* Edycja Podania. 1
Właściciel GET Opublikowano 15 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 15 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie! 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 16 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2018 Cytat Wymagania na rangę Stałego Bywalca... Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. Zarejestrowany 25 czerwca. Aktywność to 3 posty. 2 w strefie MTA, a ten jest 3.
Właściciel GET Opublikowano 16 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 16 Lipca 2018 Twoje podanie o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony negatywnie. --- Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę stałego bywalca, złóż ponownie podanie za jakiś czas!
Rekomendowane odpowiedzi