TheFluxeR Opublikowano 6 Lipca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam ● Mam świetne propozycje na ogromne zmiany na tym sewerze. ● ● Zmienią ten Mod Counter-Strike: Global Offensive na niezwykły albo choć przykują uwagę nowych graczy. ● 1. Zmiana Skinów Wiele osób sądzi, że skiny są porostu brzydkie. Znalazłem sposób na to. Wykonałem paczkę skinów na serwer w jakości Hd. Dodatkowo paczka jest wykonana w całości. Link do pobrania paczki ze skinami - https://drive.google.com/file/d/1eWKlIK8xzDCk2MJ2MJOA3A2n-g7w7cuP/view?usp=drivesdk Uwaga! Skiny niektóre nie są wykonanie przez mnie! Ale można z nich swobodnie korzystać. Do scout'a jest tylko 1 skin ze względu na to, iż poszukując modeli hd nie znalazłem owych a tworząc sam bugowały się i były zbyt opciążające (tracenie fps'ów) 2. Nowe Mapy. Ciągle te same i nudne mapy. Są podobne do Counter-Strike: Global Offenisve jednak są zbyt jaskrawe. Najlepszym pomysłem jest wprowadzenie map css_"nazwa mapy". Link do pobrania paczki z mapami - http://www.mediafire.com/file/m4391k3a3dalpfj/Nowe+Mapy.rar Znajdują się tam takie mapy jak: css_train css_inferno css_nuke css_dust 2 css_overpass css_mirage css_india 2 - mapa do ćwiczenia awp, css_assasult - mapa niezbędna do wykonania misji 6 . 3. Nowe komendy. Serwer, który posiada same podstawowe komendy z Counter-Strike: Global Offensive Mod'a ale nie ma podstawowych komend. Są tu zapisane pomysły graczy serwera na komendy i nie tylko. Pomysły na komendy graczy i nie tylko to: /rynek - pozwala na wystawienie skina na rynek za odpowiednią ilość Euro, /market - pozwala na wymianę skinów na euro (potrzebne by wycenić skiny), usunięcie Euro na start dla graczy, ponieważ można to zbugować tworząc nową tożsamość i wysłać dla znajomych a następnie się podzielić, dodanie trybu ducha by gracze się nie blokowali, /voteban - potrzebna do wyrzucenia gracza na sewerze gdy nie ma admina (minimum 5 głosów przy 1-9 osób), dodanie komendy "rtv" aby zmienić mapę na inną, dodanie roundsounds inaczej "/rs" aby odsłuchać utwór, pojawia się on również na koniec rundy, zmiana zdjęcia przedstawiające Mod, ponieważ widnieje na nim only de_dust 2 - propozycja zmiany na Cs:Go Mod, Zablokowanie broni tak zwanej "auto lamy" i odblokowanie "krowy" czyli m249, ponieważ są do niej skiny, Skrócenie czasu rundy po wygraniu do 3-4 sekund, Dodanie spadochronu, Nowe skrzynki, Spadochron dla każdej osoby, System, który usunie rangi nad postacią, ponieważ to przeszkadza, Dodanie pluginu, który pozwala na zobaczenie w trakcie strzelanie ile dana osoba otrzymała od nas obrażeń, Usunięcie auto-balansu. 4. Nowy Vip. Obecnego Vip'a nie opłaca kupywać, ponieważ daje jedynie tańsze bronie oraz lepszy drop. Jest to w pełni bezsensu. Dodanie 2 skoków, Większa szansa na drop skrzynki, klucza z zabitego gracza, Większa szaansa na drop ze skrzynki, Darmowy zestaw granatów, Darmowy Vip w godzinach 22-7. 5. Roundsounds. Niby drobna rzecz ale bardzo wzbogaci rozgrywkę. Dużo serwerów używa roundsounds by umilić grę a w zasadzie koniec rundy dla graczy. Paczka zawiera utwory przygotowane dla drużyn Tt oraz Ct. Roundsounds Audacity - https://drive.google.com/file/d/1-3SxSYqZMDiyWEVQpr4p_9dyWzKxy_P2/view Roundsounds mp3 - https://drive.google.com/file/d/1-lnRW5TCb9vG_s5RVd4ESlu_FnhA5HUR/view?usp=drivesdk Utwory zostały zaproponowane oraz przygotowane przez: @KonDzik - utwory Terrorist (Tt) @Delciaa - utwory Counter-Terrorist (Ct) Bardzo wam dziękuję za pomoc ? 6. Nowe Skrzynki. Te same i jednocześnie bezsensowne skrzynki. Najlepszym pomysłem było by wprowadzenie skrzynek typu ak47, awp itp. Można również wprowadzić skrzynki z Cs:Go czyli Falcion Case, Chroma 3 Case itp. Zmiana nazwy skrzynek i tylko w określonej można wylosować dany skin np. Bird Case - Awp Asiimov itp. a) Propozycja nowych skrzyń np. Case | ak47 (1) Case | awp (5) - ilość Itp. b) Nowe nazwy skrzyń np. Ultra Case (1) - ilość Bird Case (6) Itp. c) Nazwy skrzyń z Counter-Strike:Global Ofeensive Falcion Case (1) - ilość Chroma 3 Case (3) Itp. System dropu, który pozwala na nóż w każdej skrzynce. Ważne Proszę pamiętać, iż są to propozycje zebrane przez graczy serwera. Propozycje były zbierane 136 dni. Ostatecznie to ja napisałem post. 1 3
Zasłużony Fragowicz VeksuaL Opublikowano 6 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2018 Jestem w pełni na TAK. Granie bez przerwy tylko 3 map potrafi się znudzić i zniechęcić do gry. A nowy wygląd z ciekawym wyglądem skinów zachęciłby wiele osób lubiących pograć 4fun z kolegami na swoim ulubionym serwerze.
KonDzik Opublikowano 10 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2018 Jestem na TAK 1. Pomysł ze skinami jest dobry, ponieważ wiele skinów brakuje 2. Pomysł z mapami jest bardzo dobry i potrzebne one są do wykonania misji np. ZDOBĄDŹ SERCA ZAKŁADNIKÓW 3. Pomysł z komendami jest niezbędny, aby serwer dalej funkcjonował jak do tej pory funkcjonuje.
Delciaa Opublikowano 11 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2018 Jestem na TAK +Nowe skiny są ładne +Nowe mapy, Bo ciągłe Granie na tych samych mapach, staje się coraz bardziej monotonne + Nowe komendy są niezbędne, ponieważ serwer nie posiada owych
SZAKAL(..) Opublikowano 11 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2018 Jestem na TAK Tak Poprostu ?
Właściciel GET Opublikowano 11 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 11 Lipca 2018 Cześć, Serwerem zajmiemy się na pewno w tym miesiącu. Może chciałbyś nam bardziej pomóc z serwerem i jego rozwojem? Pozdrawiam
TheFluxeR Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Informacja Paczka została w pełni skończona oraz wszystkie propozycje zostały przedstawione. Wzbogacenie tematu o podanie roundsounds oraz o vip'a. Pozdrawiam Edytowane 26 Lipca 2018 przez TheFluxeR Aktualizacja Komentarza 2
Zasłużony Fragowicz VeksuaL Opublikowano 2 Września 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Września 2018 Witam, Twoja propozycja zostanie uważnie rozpatrzona. Pozdrawiam @VeksuaL
Właściciel GET Opublikowano 9 Września 2019 Właściciel Opublikowano 9 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi