KluseK Opublikowano 29 Listopada 2012 Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2012 Siemanko wszystkim dawno mnie tu nie było :P Kiedy będzie serwer zm infection strasznie się stęskniłem za nim. ale przez benego parówkę nie ma już serwa, doczytałem się ze do końca roku będzie. Dajcie znać kiedy dokładnie. :)) Pozdrawiam - KLUSEK!!!! :*:*
Właściciel GET Opublikowano 29 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 29 Listopada 2012 Przykro mi jest z tego powodu, że ZOMBIE INFECTION nie ma. Nie wspominajmy o tym idiocie Beny-m, bo ten wątek nie jest wart tego. Nie mogę ujawnić co i jak w tym roku, bo nie jest to jeszcze pewne. Dyskusja będzie otwarta.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 29 Listopada 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2012 Zapewniam, że będzie ciekawie ;) na pewno lepiej niż na tym serwerze Benego, nie wiem czy można to nazwać serwerem...
Właściciel GET Opublikowano 29 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 29 Listopada 2012 Beny już dawno nie ma serwera.
KluseK Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2012 Nom nie ma serwa już, jak odszedł z fragujemy to jeszcze trochę śmigał serwer ale później go wyłączył buraczyna .
Właściciel GET Opublikowano 29 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 29 Listopada 2012 Nie odszedł z Fragujemy.com tylko został wydalony osobiście przeze mnie. A ten, który był ZM po wyrzuceniu jego był nieoptymalny oraz "stara" wersja z lutego tego roku. Czyli bardzo zapchany serwer.
Właściciel GET Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 30 Listopada 2012 Proszę zaglądać do nas 6 grudnia :]
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 30 Czerwca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi