BoNuS BGC Opublikowano 30 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Skarga na: Silver Nick podczas gry: BoNuS BGC Nick osoby oskarżonej: Silver Dlaczego składasz skargę: Stronniczość admina Data zdarzenia: 29.03.29 - 22:49 Opis zdarzenia: Zabiłem gracza Ania stojąc na respie, za chwile w nastepnej rundzie zostałem wyzwany widać na screenie, odpisałem brzydko Admin Silver zwrócił uwagę Ani nic poza tym. Za chwie dostałem kolejna porcje wyzwisk, i BAN ale tylko dla mnie. Nie chodzi mi nawet o bana którego dostałem bo mi sie nalezał ,ale o sprawiedliwośc której w tym przypadku nie bylo. Nie wiem co sie dzieje na serwie wchodzi nick/ imie żeńskie to jest ogłupienie na serwie myśle, że gdyby napisala mu daj na tydzien bana miałbym jak nic. (MYSLE NAD ZMIANA NICKU NA KASIA WTEDY BEDE MOGŁ ROBIĆ CO CHCE HEHE) TAK TO WYGLADA. Prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy i o upomnienie dla admina oraz odpowedniego bana dla gracza Z góry dzieki. Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów Edytowane 30 Marca 2018 przez BoNuS BGC wzór NervousReckless, 30 Marca 2018 Uzupełnij odpowiednio wzór !!
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 30 Marca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi