zelak344 Opublikowano 25 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Nick jakiego używasz:VeranWiek:17Staż gry Counter-Strike:8latStaż gry na serwerze:Kilka dni.Coś około 24 (na tym serwerze)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: /NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz:15-21Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] -Kultura graczy pozostawia wiele do życzenia. -Chcę pomóc w ogarnięciu serwera. -Na serwerze w ogóle nie widuję adminów. -Nie będę musiał wam "zawracać gitary" i zgłaszać cheaterów na forum.Sam będę mógł wymierzać sprawiedliwość podług taryfikatora kar Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID]STEAM_0:1:240548479 Edytowane 25 Marca 2018 przez zelak344
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 25 Marca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 Nie wiem jak mogłeś grać kilka lat temu jak ten serwer istnieje od niedawna. To najnowsze dziecko @Nesty. Dopiero co z porodówki go zwiezli 1
zelak344 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) @Dario203 nie na tym serwerze cod 400 sentymentalny kumplu.Miałem na myśli staż na sieci serwerów. Słuszna uwaga PabloStec.Dzięki zomek Edytowane 25 Marca 2018 przez zelak344 2
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 25 Marca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 4 minuty temu, zelak344 napisał: Miałem na myśli staż na serwerowni O nie... kolejny! To jest serwerownia: A Ty jesteś na sieci serwerów.. 1
Szyderca Opublikowano 25 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 Podaj jaki masz staż gry na serwerze na którym ubiegasz się o admina, podaj steam ID. 1
zelak344 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 14 godzin temu, x_warrior napisał: Podaj jaki masz staż gry na serwerze na którym ubiegasz się o admina, podaj steam ID. Gotowe.Temat edytowany
Szyderca Opublikowano 25 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 Podanie odrzucam, ponieważ: - przegrane na serwerze 124 minuty - aktywność wg GT to 1 dzień i to dzisiaj... - konto założone typowo tylko pod podanie - nie wiem kim jesteś, nawet nie potrafisz się przedstawić - chyba jesteś niepoważny, myśląc, że ktoś kto przegrał 2h na serwerze i ledwo co się zarejestrował na forum zostanie tutaj adminem... Póki co możesz zawracać nam gitarę i zgłaszać haxówna forum. Utrzymuj aktywność na serwerze, zacznij ogarniać chociaż trochę to forum i spróbuj ponownie za powiedzmy 2 tygodnie - nic nie przychodzi łatwo. 1
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2019 Właściciel Opublikowano 2 Października 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi