eMus Opublikowano 23 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2018 Imię: Rafał Aktualny wiek: 23 Krótkie przedstawienie się: Cześć Mam na imię Rafał, pochodzę z Wrocławia, na co dzień pracuję w służbach mundurowych interesuję się sportem itp Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Praktycznie od początku istnienia sieci konto od 2014 r. Pochodzę z serwera ZM zaczynając od gracza po Adminowanie. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za kulturę , dobrą i sprawną administrację i fajne serwery na których można grać i grać Dodatkowe informacje: Wracam po długiej przerwie nie wszyscy mnie pamiętają choć większość pewnie zna , lecz jeśli mnie nie znacie to zapewne poznacie Pozdrawiam cześć Nesty , x_warrior
Właściciel GET Opublikowano 23 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 23 Marca 2018 Stały bywalec został Ci odebrany, gdyż nie wykazywałeś żadnej aktywności, więc nie.
Właściciel GET Opublikowano 23 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 23 Marca 2018 Twoje podanie o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony negatywnie. --- Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę stałego bywalca, złóż ponownie podanie za jakiś czas! 1
Rekomendowane odpowiedzi