Harique Opublikowano 4 Listopada 2012 Zawieszony Opublikowano 4 Listopada 2012 Jestem Za Może ta 0.1 pomoże ;) Bo czesto go widze na servie i jest ogolnie spoko mozna z nim pogadać naprawdę bedzie dobrym adminem a co do regulaminu przestrzega w 100%
KgC. Opublikowano 4 Listopada 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2012 Panowie właśnie killer lata na Sh + Aim o Wh nie wspomnie admina nie ma i all wychodzą :( tam byc dalej tak nie może :( :( Freakovsky: ja tylko do jednego gracza napisalem żeby byl za, bo cheaty latają na SH, a ty używasz słowa "ludzie" - o co Ci chodzi człowieku, nie grasz na dd2 i nie masz nic do powiedzienia !!!!
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Listopada 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2012 nie grasz na dd2Też mam życie, nie siedze 24/7 na serwerach.
KgC. Opublikowano 4 Listopada 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja też nie siedzę 24/7 ale daj też stosowny przykład gdzie namawiam "ludzi żeby byli na tak". Freak, koleś latał na SH więc napisałem żeby się wypowiedział na forum o tym a Ty masz dylemat. Daj spokój.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Listopada 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2012 A wiesz że jest specjalny dział do zgłaszania cziterów? :x Jeżeli nie to proszę - > http://fragujemy.com/dzial/Zgloszenia-cheaterow/
KgC. Opublikowano 4 Listopada 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2012 A wiesz że wole napisać do admina na steam ?? Działa w 100% :) Killer ma staty 118 na 1 i admin wchodzi = ban.
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2012 Ale proszę Państwa, proszę się nie wykłócać. Jeśli napisał 1 postowiec raz, to nic nie oznacza takiego, niemniej jednak mi się to też nie podoba, lecz nie mogę pochopnych wniosków wyciągać. Po co się kłócić, jak i tak czy siak ten głos nie będzie ważny. Liczy się zdanie adminów, rzetelnych i uczciwych użytkowników, a na końcu werdykt samego H@ serwera. Proszę zaprzestać.
Rekomendowane odpowiedzi