GeForce Opublikowano 16 Marca 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2018 Tak,tak wiem że wiele osób z fragujemy i nie tylko czekało na ten moment...Ta ameba banan w końcu kończy z mta. Chciałbym jednak przestać kłócić się z osobami z którymi miałem dotychczas spór w ostatnim czasie oraz pożegnać się z osobami które poznałem dzięki MTA a głównie Fragujemy.com i nie żałuje czasu spędzonego dzięki tej grze.Poznałem też jednak osoby które okazały się w jakiś sposób fałszywe,niemiłe,dwulicowe i nie tylko lecz jeśli to czytają to zapewne wiedzą że o nie chodzi. Chciałbym podziękować każdej osobie osobiście za to że praktycznie codziennie mogłem liczyć na dobre towarzystwo po szkole i w weekendy lecz zajęłoby mi to naprawdę dużo,dużo czasu i zapewne 3/4 osób czytających to po prostu by usnęła ,lecz jednak chciałbym wyróżnić kilka osób za swoje zasługi na sieci,oraz pomoc w życiu prywatnym: ============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================ @Heisenberg- nie ma co gadać resety pojazdów...co prawda nie zawsze w porę ale jednak były ,genialne podmianki na serwerze,sporo udanych update na serwerze i wiele,wiele więcej rzeczy które urozmaiciły granie na serwerze przez cały ten czas @Krystek- mój ulubiony Menager/Super moderator odkąd pamiętam niezapomniane chwilę w grupie, mega pozytywny człowiek.Polecam <3 @Nesty- Osoba na której głowie spoczywa cała serwerownia,genialny admin który zrobił więcej dla serwera niż ktokolwiek inny.Zawsze gdy miałem problem ze sobą lub w życiu mogłem znaleźć w nim oparcie i pomoc.Dziękuje za to że mogłem grać na serwerze pomimo moich wybryków i banów za które żałuję do dziś i jest mi za nie mega głupio. ============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================ Są również osoby które poznałem 2 lata temu,szybciej lub później ale utrzymuje z nimi kontakty do dziś i są dla mnie poniekąd ,,bliskie'' jeśli mogę to tak nazwać: Kamszot - mój misio którego poznałem dzięki sprzedaży sancheza na serwerze mój numer 1 jeśli chodzi o znajomości z MTA oraz mam nadzieję że na zwykłej znajomości przez PC się nie skończy mega pozytywny człowiek,chory psychicznie jak ja polecam go! Miko-Jedyna osoba z hg2 z którą do tego czasu utrzymuje kontakt i nie zapowiada się na pogorszenie Czekam na spotkanie jak zrobisz sobie prawko @Lewus aka KeGGuś - Spoko osóbka która poznałem w TDP i nie żałuję utrzymuje z nim kontakt do dziś i nie żałuję czasu poświęconego na tego gałgana. ============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================ Moi kumple których chciałbym pozdrowić,nie zapomniałem o was i nie zapomnę jeszcze dłuuuuuuuuuugo : -Dyda -Malyy -LumciaGumcia -Dran -Edek -Wielbond -Jerycho -Bicek -Felix -Petka -Stena -Freezy -Rakcher -Kowal -Listonosz -Micho -Buczu <3 -Tajny(dalej czekam na wpier*dol) -Kisielek -Z3us( dzięki Tobie jest SexyBanan a nie Godzilla Monster :D) -Memobrody bez brody ============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================ Grupy w których grałem i które pozdrawiam mega cieplutko za to że wytrzymały ze mną cały ten czas: -NK -XVM -DCSG -TDP -Hg2 -NIEPLA -SVM -KK -BR -Scota -At1 ============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================ Oraz osoby które za mną wyjątkowo nie przepadają ale jednak chciałbym z tego miejsca skończyć te spory ponieważ jednak kłótnie i wyzwiska przez głupią grę nie maja sensu : -MentosToJa -Metalik(dzięki za IJusta) -Dzenkinson -Goku -Icar/Penta -Uzillo -System ============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================ Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spędzony czas,za rywalizacje o gracza top 1 na serwerze i nie tylko.Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam,przypomnijcie się i dopiszcie się w komentarzach .To by było na tyle wszystko ma swój koniec nawet moja kariera na fragujemy... Pozdrawiam, SexyBanan 2 1
Aki Opublikowano 16 Marca 2018 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 16 Marca 2018 ta trzymaj się Fifi <3 1
MentosToJa Opublikowano 16 Marca 2018 Wykluczony Opublikowano 16 Marca 2018 Tak tylko przypomnę, nic z waszych pożegnań, jedna osoba to zapoczątkowała i robicie syf. Wcześniej odchodziliście i przychodziliście i nie było problemów #Edit nigdy Cię nie hejtowałem przez grę (bo zginąłem itp) tylko przez twoja głupotę. 1 2
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 16 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) To jest kurwa żałosne. Najpierw pożegnanie napisali Panowie Adfly oraz Dzemek, spoko pożegnali się i elo. Ale ja zadaje sobie jedno takie pytanko, a mianowicie, co chcecie udowodnić tym pożegnaniem? to że będziecie o MTA pamiętać czy coś? nikogo tak na prawdę to nie obchodzi. Ludzie przychodzą, ludzie odchodzą, taka wymiana następuje, a to że odejdzie 2-3 osoby nikogo nie obchodzi. Fajnie jest podziękować komuś za wspólną grę, ale w większości jednak te pożegnania (prócz Dzemka i Adka) są zwykłymi "ATTENCION PLEASE IM GONNA KILL YOURSELF BECOUSE MTA IS BAD GAME HLIP HLIP. A Ty to mnie teraz Banan rozbroiłeś totalnie. Dostałeś rajda na nonstopie i kończysz z MTA, no to nie można w chęci zemsty walczyć z twoimi "oprawcami"? Każdy dobrze wie, że wrócisz, a tym tematem zaśmiecasz aby ten dział. Pozdrów grubego. Edit: Fragujemy ot sieć serwerów, a nie serwerownia. Edit2: @SexyBanan i tak wrócisz Edytowane 16 Marca 2018 przez M!k0 2 1
GeForce Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2018 1 minutę temu, M!k0 napisał: To jest kurwa żałosne. Najpierw pożegnanie napisali Panowie Adfly oraz Dzemek, spoko pożegnali się i elo. Ale ja zadaje sobie jedno takie pytanko, a mianowicie, co chcecie udowodnić tym pożegnaniem? to że będziecie o MTA pamiętać czy coś? nikogo tak na prawdę to nie obchodzi. Ludzie przychodzą, ludzie odchodzą, taka wymiana następuje, a to że odejdzie 2-3 osoby nikogo nie obchodzi. Fajnie jest podziękować komuś za wspólną grę, ale w większości jednak te pożegnania (prócz Dzemka i Adka) są zwykłymi "ATTENCION PLEASE IM GONNA KILL YOURSELF BECOUSE MTA IS BAD GAME HLIP HLIP. A Ty to mnie teraz Banan rozbroiłeś totalnie. Dostałeś rajda na nonstopie i kończysz z MTA, no to nie można w chęci zemsty walczyć z twoimi "oprawcami"? Każdy dobrze wie, że wrócisz, a tym tematem zaśmiecasz aby ten dział. Pozdrów grubego. Uwierz mi że nie wrócę bo nie mam do czego już wracać
Anx1ty Opublikowano 16 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2018 Nikt nie będzie o tobie pamiętać, nikt nie będzie za tobą tęsknić. Jesteście żałośni, wszyscy tacy sami. Jedyne co próbujecie to zwrócić swoją uwagę, na twoje miejsce przyjdą następni, lepsi lub gorsi. Żegnam. 1 1 3
GeForce Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2018 1 minutę temu, jrzb napisał: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD teraz to się nawet uśmiechnałem xD
Dzenkinson Opublikowano 16 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2018 Co jak co, ale ty i tak wrócisz do MTA W ciągu 2 miesięcy na pewno ktoś mi napisze, że Banan comeback. Ale i tak elo, beka trochę bo miałem już nawet nie wchodzić na forum ale czysta ciekawość kto jeszcze napisał 2
Krystek Opublikowano 17 Marca 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 17 Marca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi