Lumcia Gumcia Opublikowano 9 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich Fragowiczów. Zauważyłem, że przyszła moda na pożegnania. Czytając te przepiękne teksty, które są pełne silnych emocji, uznałem że również muszę się pożegnać oficjalnie, z pełną kulturką z tymi wyśmienitymi ludźmi których tu spotkałem. MTA na zawsze pozostanie w moim sercu. Prawdziwi przyjaciele, których w końcu znalazłem w tej cudownej grze, na zawsze pozostaną w mojej pamięci. Wrogowie, których do dzisiaj mam wielu, mam dla was wiadomość. Wybaczam wam wszystkie wasze grzechy i żegnam was z ciepłą miłością. Fragujemy to nie jest tylko sieć serwerów, to jest coś więcej. To tutaj nauczyłem się dojrzałości, w moim okresie dojrzewania. To tutaj administracja nauczyła mnie prawdziwego życia i przygotowała na życie dorosłe, za co jestem im niezmiernie wdzięczny. To tutaj przeżywałem najcudowniejsze chwile swojego życia. Wszelkie emocje, zaczynając od radości, kończąc na łzach smutku. To tutaj przeżywałem pierwsze zawody miłosne. O tym, czego tutaj doświadczyłem można napisać książkę. Moja kariera gracza, przyjaciela, admina jak również człowieka, który był bezkonfliktowy i zawsze służył pomocą była bardzo bogata. Zaczynałem niepozornie, nie miałem tutaj przyjaciół, nie mogłem się odnaleźć. Z czasem, kiedy otworzyłem się w końcu na ludzi, znalazłem tutaj kontakty, które będę miło wspominał na całe życie. Przewijałem się przez wiele grup, gdzie grali cudowni ludzie. WR, TDP, SVM, BR, SCBR, SCOTA, SB. Uczestniczyłem w wielu dyskusjach, szczególnie z Nestym, ale zawsze dochodziliśmy do kompromisu, bo przecież o to chodzi w kontaktach międzyludzkich. Popełniłem wiele błędów, ale tak jak mówiłem, to tutaj przeżywałem swój okres dojrzewania i jestem bardzo wdzięczny wszystkim osobom, które pomogły mi wyjść na takiego super człowieka. Bez przedłużania, przejdę do konkretnych podziękowań dla wyróżnionych przeze mnie osób. @KliXeR - za twoje cudowne streamy <3 @Get_Wylew - za to że zawsze byłeś chętny wozić moje dupsko <3 @VaDiMx - za to że tyle mi trułeś dupę za te 5 ojro misiu <3 Reszcie tej super ekipy WR ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Całemu TDP - niezapominane chwile w tej świetnej grupie, najlepsza atmosfera ever <3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @Krystek - dzięki za itemy, jetpacka i teleportacje za czasów najlepszego fraga XD@PogromcaKislu - za wspólne wyprawy na mapie SA <3 @malyy - za ściganie Nestiego <3 @z3usek - za to że jesteś pierdolonym angolem <3 @Shizov - za to że zawsze byłem od ciebie lepszy <3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Najlepsze czasy, kiedy nie mieliśmy sobie równych *SCBR* <3 Z mojej grupy nie będę nikogo wyróżniał, bo nie były to przypadkowe osoby i są świadomi tego, że ich kocham i dziękuję im za te świetne czasy <3 @Felix ^^ - ciebie to jebać w sumie, noskill i do tego toxic <3 @Anx1ty - za te twoje merytoryczne wypowiadanie się <3 @Spocony - jakiś słaby gracz, którego musiałem wiele nauczyć w dziedzinie MTA <3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SB, was to jebać w sumie XD Nie no, @SexyBanan, @Rzyrafek, @Sonix, @Volterek pozdrawiam was małe pisiorki <3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Teraz czas na resztę osób, które będę wielbił do końca mojego życia! @Nesty - najlepszy admin, przyjaciel, doradca i psycholog pod słońcem, nie znajdziecie bardziej pomocnego i takiego człowieka z zrozumieniem do innych ludzi jak Beniamin. Dziękuję ci za wszystko co dla mnie zrobiłeś, mam nadzieję że się kiedyś spotkamy misiu <3 @Heisenberg - nigdy nie obchodziła go wola graczy, olewał swoje obowiązki, ogólnie nie polecam tego Pana @Uzillo - kiedy idziemy na kebsa? No i ty by było na tyle. Fragujemy na zawsze w moim sercu, zapamiętam te piękne czasy do końca życia. Żegnam was i mam nadzieję, że kiedyś jeszcze się spotkamy! PS. @Hajsik ty na zawsze pozostaniesz w moim małym serduszku. Niestety, nie dane nam było znaleźć porozumienie w sprawach miłosnych, no ale jeszcze nie wszystko stracone. Dalej będę walczył. Kocham cię i nie boję się tego mówić publicznie! Edytowane 9 Marca 2018 przez Lumcia Gumcia 1 1 5
KRVPSKI Opublikowano 9 Marca 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2018 Teraz, Lumcia Gumcia napisał: @Get_Wylew - za to że zawsze byłeś chętny wylizać moje dupsko <3 xD
Lumcia Gumcia Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2018 To była pomyłka XD
Właściciel GET Opublikowano 10 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 10 Marca 2018 2 godziny temu, Lumcia Gumcia napisał: najlepszy admin, przyjaciel, doradca i psycholog pod słońcem, nie znajdziecie bardziej pomocnego i takiego człowieka z zrozumieniem do innych ludzi jak Beniamin. Dziękuję ci za wszystko co dla mnie zrobiłeś, mam nadzieję że się kiedyś spotkamy misiu <3 Cieszę się, że takie osoby jak Ty to dostrzegły. Zawsze możesz na mnie liczyć prywatnie - pamiętaj o tym.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 18 Marca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) W dniu 9.03.2018 o 23:24, Lumcia Gumcia napisał: @Heisenberg - nigdy nie obchodziła go wola graczy, olewał swoje obowiązki, ogólnie nie polecam tego Pana Odszczekaj to Edytowane 18 Marca 2018 przez Heisenberg 9 1
Krystek Opublikowano 27 Kwietnia 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi