Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nowa edycja dobrze znanego nam wszystkim tematu :)

Każdy zna zasady - wrzucamy tutaj informację o tym jaki telefon posiadamy oraz jak się go użytkuje i ewentualnie na jaki z niecierpliwością czekamy :) Ja zacznę:

Obecnie mam iPhone 8 64GB, użytkuje się dobrze, bateria starcza na dwa pełne dni dość intensywnego używania, nie miałem żadnych problemów ;)

Opublikowano

Samsung Galaxy Note 4

Opublikowano

Samsung Galaxy S7 Edge - aparat świetny, bateria super, optymalizacja bezproblemowa, dwa razy tańszy od kolegi z wytwórni Appla xd 

• Śmiech 1
Opublikowano
10 godzin temu, OgraNee napisał:

iPhone SE. Działa genialnie ^^

Oczywiście że ten model. Idealnie wielkościowo, idealnie ze sprzętem. Nawet moją mamę namówiłem na ten wyczyn technologiczny i jest bardzo zadowolona!

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

LG Spirit 4G LTE - Telefon idealny jak na dzisiejsze czasy, sprawnie działający bez zarzutów i bateria która wytrzyma bez problemu 3 dni.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 28.02.2018 o 21:34, Chaosik napisał:

Oczywiście że ten model. Idealnie wielkościowo, idealnie ze sprzętem. Nawet moją mamę namówiłem na ten wyczyn technologiczny i jest bardzo zadowolona!

Też tak mówiłem... do czasu przesiadki na 6S. :D 4.7 cala to bardzo przyjemna wielkość. Maksymalna do wygodnej obsługi jedną ręką. Plusa bym nie chciał. 5.5 to już przesada, phableta mi nie potrzeba.
Ekran główny nie sprawia wrażenia takiego zatłoczonego ikonkami apek, jest więcej przestrzeni, wszystko jakoś przyjemniej wygląda. Lepiej się też ogląda filmy i nagrania wideo na ciut większym ekranie.

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sony Xperia X. Fajnie się użytkuje, niezły aparat. Cena nieadekwatna może do podzespołów, ale to Apple też przegina xD

Opublikowano

huawei mate 10 lite dobrze się użytkuje starcza mi na jeden dzień mega mocnego użytkowania a sprawuje się bez problemów

Opublikowano

Iphone X, może cena dosyć wysoka, ale aparat genialny. Wszystko kozak śmiga! Ogólnie polecam :D

OgraNee,
O ty bogaczu ;D
Błachy ^^,
Aktualnie to wybór dosyć słaby zważając na to, że wiele androidowych urządzeń gwarantuje takie efekty. Natomiast Apple we wrześniu/październiku wypuszcza nowe "X", które będą o niebo lepsze ;D
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Samsung Galaxy Note 4 - Nie narzekam

Opublikowano

Samsung Galaxy S7. Telefon 2 lata już ma A chodzi bez zarzutu. Fajny jest support Samsunga ponieważ odpowiadają prawie że natychmiast wprowadzając poprawki do systemu. Ogólnie rzecz biorąc polecam

Opublikowano

Samsung Galaxy A5 polecam solidna obudowa i śmiga perfekcyjnie :D

Opublikowano

Xiaomi redmi note 4 - polecam :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności