blanTman Opublikowano 23 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 Czy nie uważacie, że te 5minimalnych postów do bycia adminem to za mało? Siedze se na serwie, typek, którego pierwszy raz moje oczka widziały (mówił że drugie konto-nie ważne..) Pewny rozpowiada, każdemu, że 5postów i ma adma... Jakby to zależało tylko od tego... Próbował przestraszyć innych? Możliwe, ale jestem za zwiększeniem 'sensownych' postów do zostania adminem... Skoro inni myślą że trzeba 'tylko' tyle, to niech będzie to aż tyle... Albo wymagania, które sprawią, że gracz będzie musiał się o to wszystko postarać... Nie żebym coś do tego miał, jeszcze sam na to 'zapracowuje', staram się zdobyć zaufanie i mieć dobre zdanie. A zdenerwowała mnie sytuacja że jakiś "ZIOMBEL" tak pewnie se to mówił... Pisze, płace, rządze! Tak ma być? Nie pasuje mi to..
Magic1337 Opublikowano 23 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 Kto taki to był?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 23 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 Skargę na administratora możesz złożyć w osobnym dziale. Jeśli chodzi o posty na forum to przypuszczam że za niedługo warunki uzyskania administratora się zmienią. Aktywność osoby która otrzyma administratora na danym serwerze może być sprawdzona za równo po nicku jak i adresie IP/Steam ID. Posty to jedynie formalność. Osoba dostaje główne informacje na forum ale "władzę" sprawuję na serwerze i tam ma być aktywność. Biorąc pod uwagę te aspekty twojej propozycji to uważam że zwiększenie liczby postów w obecnej sytuacji odpada. Brakuje nam administratorów.
Właściciel GET Opublikowano 23 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 23 Lutego 2018 Godzinę temu, blanTman napisał: Pewny rozpowiada, każdemu, że 5postów i ma adma... Jakby to zależało tylko od tego... No to zamiast klepać "pewny" napisz konkretnie... :-) 2
blanTman Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) @Magic1337, chyba Peciak cos takiego @PabloStec, kolego. Czy widzisz do czego nawiązuje? Nie myl skarg z propozycjami.. Mogłeś to odebrać jako zażalenie ale co do regulaminów itp a nie do kogoś.. Czy ja wiem... Co koleś po ; przywitaniu, wrzuceniu filmiku/ss'a, wrzuceniu jednej powiedzmy prawie nic nie wnoszacej propozycji i zastraszaniu innych graczy ma mieć admina? Stary za co.... Za darmo to już nawet w zęby ciężko dostać... Moim zdaniem takowy Admin PRIORYTETOWO zajmuje się działem "swojego" serwera... To że ma aktywność... To co, dzisiaj wchodze na noc nawet, zostawiam nie dochodzac do zadnej druzyny.. Aktywność leci tyle że rank nie wpada.. A nikt raczej nie ma prawa mnie wyrzucić za "siedzenie na spect"... Trochę pomyślunku i wymyśliło by się coś innego... To za proste jest ludzie... Na 'byle jakiej' sieci nikt Adminem raczej nie chce być... Gdzie połowa to 'może' być nie odpowiednia do tego stanowiska.. Trafne osądy, dobre decyzje, twardy charakter, wypowiadanie się w ważnych tematach, nawet szczegółowo. A nie ziombel co wbija "JESZCZE 5postów I BEDE ADMINEM![zalatywało grozą, jakby miał zamiar wszystkich odrazu zbanować za haxy/głos i nie wiem co jeszcze..@Nesty Jaśniej proszę Edytowane 23 Lutego 2018 przez blanTman
Magic1337 Opublikowano 23 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 Nie rozumiem nic z tych postów. Czytałem 3 razy.. Paciaciak nie jest adminem, wiec nie wiem o co mu chodzi. To że ktoś napiszę wymaganą ilość postów i złoży podanie to nie jest powiedziane, że zostanie. Zwiększenie ilości postów nie wiele pomoże, bo to i tak nic nie zmienia to tylko gwarantuje komuś, że może złożyć podanie, a czy zostanie przyjęte to już inna kwestia.
blanTman Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 Nawiązuje ogólnie do wymagań, że brakuje wam w kiermanach to inna sprawa. Koniec chcesz to zamknij, nie będe sie wysilał gdzie połowa ma to głęboko. yo Ulepszajcie po swojemu w końcu wy jesteście 'graczami' których nie ma jak trzeba he
Magic1337 Opublikowano 23 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 Nie chodzi o to że ktoś ma to gdzieś. Nie rozumiem tego co napisałeś, bo jest to dość chaotycznie. 1
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 23 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2018 1. Co do wymagań 5 postów na forum to zostanie tak jak jest. Jest to odpowiednia liczba postów aby dać się poznać w działach takich jak "Przywitaj się" itp. 2. 5 postów na forum to nic w porównaniu z rozmową kwalifikacyjną. Nie wiem czy wiesz, ale takie rozmowy są przeprowadzane zanim ktoś zostanie u Nas adminem także nie rozumiem trochę tego, że wg. Ciebie mamy niby za mało wymagań aby zostać adminem. 5
Właściciel GET Opublikowano 24 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 24 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi