niczek Opublikowano 18 Lutego 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Imię:Dominik Aktualny wiek:13 Krótkie przedstawienie się:Witam jestem pandus!a, gram na serverach mta często aktywny i ogólnie ze mnie dobry gracz *-* Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: od lutego 2017 DAYZ Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: za aktywność i za to że sieć dalej trwa szanuję. Dodatkowe informacje: [ JEŚLI NIE UWZGLĘDNIŁEŚ CZEGOŚ W PODANIU, MOŻESZ TO TU WPISAĆ ] Uwaga! chcę żeby tylko moderatorzy forum się wypowiadali a nie normalni fragowicze! Edytowane 18 Lutego 2018 przez Pandus!a*-((
Er Dfa. Opublikowano 18 Lutego 2018 Wykluczony Opublikowano 18 Lutego 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Właściciel GET Opublikowano 19 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 19 Lutego 2018 Po co Ci stały bywalec, jak masz donatora? xD 1
Właściciel GET Opublikowano 19 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 19 Lutego 2018 Twoje podanie o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony negatywnie. --- Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę stałego bywalca, złóż ponownie podanie za jakiś czas! 1
Rekomendowane odpowiedzi