kundzik Opublikowano 9 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 9 Lutego 2018 Witam serdecznie, chcialbym zapytac czy jest mozliwosc dodania do gry mapy de_sunny,jestem zdziwiony bardzo, dlaczego ta mapa nie jest dostepna,slaba grywalnosc przez graczy,czy czyste przeoczenie? Taka mapa, powinna znajdowac sie na liscie,tym bardziej,ze serwer jest naprawdę fajny Mam nadzieje,ze moja prosba bedzie w pozytywny sposob rozpatrzona Virus., 9 Lutego 2018 Po co tworzysz nowy temat skoro wyżej masz identyczny? Proszę ten post tam umieścić
kundzik Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Prosze modelatora badz kogos z administracji po przeniesienie mojego postu do odpowiedniego tematu,z gory dziekuje Edytowane 9 Lutego 2018 przez kundzik
Właściciel GET Opublikowano 9 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 9 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi