Właściciel GET Opublikowano 27 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dziennik serwera oraz lista bugów Temat został utworzony w celu zgłaszania błędów i bugów zauważonych przez was na serwerze. Wszystkie błędy należy zgłaszać w tym temacie, a nie w osobnym! --- Dyskusja w temacie jest zabroniona --- Temat ten będzie na bieżąco rozpatrywany, a błędy będą poprawiane. Im szybciej coś zgłosicie tym szybciej zostanie to załatane. Przy zgłaszaniu bugów prosimy o dokładne opisanie danego błędu, natomiast jeżeli coś potrzebuje grafiki do zobrazowania także prosimy o jej udostępnienie w postaci, np. zrzutu ekranu lub nagrania. Nie składaj tu propozycji związanych z serwerem! Od tego jest dział:https://fragujemy.com/forum/378-mta-propozycje-i-uwagi/ Lista TODO, czyli do zrobienia PRIORYTET: WYSOKI - Dodanie nowego systemu ubrań. PRIORYTET: ŚREDNI - Dodanie nowego panelu pomocy. PRIORYTET: ŚREDNI - Dodanie nowego systemu prywatnych wiadomości. PRIORYTET: NISKI - Dodanie nowego shaderu nieba. Lista znanych błędów Dwie opcje w panelu ustawień nie działają poprawnie ( ustawianie anty-relog'a oraz wyświetlanie informacji na czacie ). GET, 27 Stycznia 2018 Błędy / bugi oraz planowane zmiany zostaną wprowadzone do 5 lutego 2018 roku. 2
KRVPSKI Opublikowano 27 Stycznia 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nie wiem czy tylko ja tak mam ale gdy biorę shotguna bodajże (sawn-off) coś takiego to jest celownik na pół ekranu - tylko z tą bronią tak mam. GET, 1 Lutego 2018 Naprawione. 1
Cannabis3k Opublikowano 27 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Gdy sie respi Cadrona na wyspie LS na koncu w garazu to po kilku sekundach zapada sie pod ziemie i wybucha polecam resp GET, 1 Lutego 2018 Naprawione. 1
DanekS Opublikowano 27 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nie wiem czy jest więcej takich pojazdów ale do patriota potrzeba 6 kół. GET, 5 Lutego 2018 Przeorganizowane oraz dodano system podwójnych silników.
deltaX Opublikowano 28 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2018 There are no looting place at the new LV island, there is 1 on the bridge where the island starts but its in the air. GET, 3 Lutego 2018 Fixed.
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Auta nie respią po wybuchu. GET, 1 Lutego 2018 Naprawione. 2
System Opublikowano 28 Stycznia 2018 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zmniejszyć prędkość roweru. 160km/h na rower to troche za dużo ;p GET, 3 Lutego 2018 Naprawione. 1
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nie tylko śmierci, nie podlicza żadnej statystyki prócz bodajże HS. GET, 1 Lutego 2018 Naprawione. 1
Krystek Opublikowano 28 Stycznia 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nauka jazdy w SF - Itemy w powietrzu. GET, 3 Lutego 2018 Naprawione. 1
Bull34 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2018 W autach które wybuchły można otworzyć ich inventory i wyciągnąć rzeczy . GET, 1 Lutego 2018 Naprawione. 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 28 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wiem, że tak niby ma być, ale jest to całkowicie bez sensu (w tej chwili): Te pojazdy które mają po 6 kół (patriot, cadillac) fizycznie mają tylko 4 (co widać gołym okiem) więc proponuję albo przywrócenie 4/4 i może w zamian tego dać np. wymóg dwóch silników czy też innych części- albo przerobienie tych podmianek tak by faktycznie miały sześć kół. GET, 5 Lutego 2018 Naprawione - wdrożyliśmy system podwójnych silników. 2
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 29 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2018 Napis "Fragujemy.com" pod TAB'em ma jakieś dziwne kropki: SCREEN Wszystkie pojazdy na mapie mają 3 sloty w ekwipunku: SCREEN Bronie które nie mają dźwięku przeładowania: MP7- FILMIK Berreta 96- FILMIK Deagle- FILMIK Broń pod nazwą "W1200" nie ma animacji przeładowania: FILMIK W szpitalu San Fierro nie ma dodanych schodów do med-boxów które znajdują się na dolnym dachu: SCREEN Pojazd tymczasowy Squalo (łódka) posiada kategorie części w postaci kół: SCREEN Plecaki nadal spadają. Skin żeński jest znacznie mniejszy niż survivora/ bandyty: FILMIK Za jakiś czas postaram się wrzucić więcej błędów. GET, 29 Stycznia 2018 Te kropki są od czcionki i nic na to nie poradzimy. GET, 1 Lutego 2018 2. Naprawione. 3. Będę jeszcze to usprawniał. 4. Naprawione. 6. Naprawione. GET, 10 Marca 2018 Poprawiono system plecaków. GET, 10 Marca 2018 Poprawiono system medykamentów. 1 1
GeForce Opublikowano 3 Lutego 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 Co do jednej kwestii wyżej: Możliwość otwierania ekwipunku aut po wybuchu...ja bym dodał możliwość otwierania ekwipunku aut po wybuchu ALE bez możliwości rozmontowania części.Nadało by to realistyki i mniej nerwów graczy przy autach wypełnionych magami/medami które wybuchają i wszystko tracą. GET, 11 Lutego 2018 Nie ma takiej potrzeby - oddalam. 2 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Właściciel Opublikowano 3 Lutego 2018 Zaktualizowane. 1
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 4 Lutego 2018 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam. Dzisiaj jak grałem znikła mi helka, wczoraj mialem podobny problem z sandkingkiem. Kolega z grp pisze ze w bazie tez byly auta i poznikaly. I teraz pytanko do @Nesty. Czy te pojazdy znikaja umyślnie czy przez jakiś błąd? GET, 4 Lutego 2018 Błąd - poprawimy. GET, 5 Lutego 2018 Naprawione.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 4 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2018 Pod F11 nie wyświetla nicków ludzi z grupy. GET, 3 Kwietnia 2018 Naprawione.
zajcuu Opublikowano 4 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2018 Podczas składania np silnika do pojazdu (próba przeprowadzona na quadzie) przez panel silnik zostaje usunięty z ekwipunku a do pojazdu się nie dodaje GET, 4 Lutego 2018 Wiemy. Poprawimy to :) GET, 5 Lutego 2018 Naprawione. 1 1
Bull34 Opublikowano 4 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2018 Podczas użycia gold tent recipe panel pojawianie się za ekwipunkiem i nie można nic kliknąć a ekwipunku też nie można przesunąć ani wyłączyć GET, 9 Lutego 2018 Naprawione. 2
GeForce Opublikowano 4 Lutego 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) Podczas jazdy autami itd mamy możliwość wyboru radia(Z GTA:SA oczywiście). 6 minut temu, SexyBanan napisał: Podczas jazdy autami itd mamy możliwość wyboru radia(Z GTA:SA oczywiście). Wiem że to nie jest błąd ale jeśli chodzi o mnie to zawsze przy wchodzeniu do jakiegoś auta dostaje laga Edytowane 4 Lutego 2018 przez SexyBanan GET, 4 Lutego 2018 To nie jest błąd.
Shotu Opublikowano 4 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2018 Nie wiem czy tylko ja tak mam, jak otworzę Gold Tent Recipe które mam w plecaku lub na ziemi to dalej mam włączone inventory i nie znika, wtedy muszę zrobić recconecta. GET, 9 Lutego 2018 Naprawione. 2
Rekomendowane odpowiedzi