HS2K Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam Ostatnio zakupiłem VIPA. Ma on kilka dodatków jak rękawiczki czy też rezerwacja slota jednak, że każdy kupując Vipa chce mieć jakiś interesujący nowy dodatek którego nie spotka na każdym serwerze. Dlatego proponuje dodać spadochrony dla graczy z usługą VIP.
SzopeeN Opublikowano 7 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ja mam pytanie czy wtedy vip to by latał? Bo takto to nie wiem do czego miałby być ten spadochron? Może no nie wiem do zakamuflowania się zeby przeciwnik Cię nie widział?XDDD
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 7 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2018 @WhiteNygga widać, że w CS 1.6 nie grałeś xD. Co do pomysłu to wydaje mi się, że nie jest od potrzebny i nie będzie tak przydatny jak w 1.6.
Gravity Opublikowano 7 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2018 Po co to komu? Tak to zawsze jest jakaś szansa, że umrą.
aluu Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2018 wg mnie jest to zbedna opcja
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ja to bym śmigłowiec jeszcze dodał w komplecie ;3
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zbędne według mnie. Po pierwsze kolejny plugin obciążający serwer, po drugie bardziej powoli będzie to przypominać 4FUN niż FFA, po trzecie po prostu uważam takie pierdoły za niepotrzebne dodatki
epileptyk Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2018 nie dość że zbędne i jak Janek napisał bardziej na 4fun, to nie ma na serwie nawet takich mapek w których byś ten spadochron wykorzystał jak np. piranesi, survivor czy kabul w 1.6
Żywy Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 9 Stycznia 2018 Nigdy w życiu, żadnego debilnego pomysłu ze spadochronami. Jest to poroniony pomysł dla ubogich serwerów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.