Skocz do zawartości

Propozycja - Spadochron dla VIPA

HS2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zakupiłem VIPA. Ma on kilka dodatków jak rękawiczki czy też rezerwacja slota jednak, że każdy kupując Vipa chce mieć jakiś interesujący nowy dodatek którego nie spotka na każdym serwerze. Dlatego proponuje dodać spadochrony dla graczy z usługą VIP.

Opublikowano

Ja mam pytanie czy wtedy vip to by latał? Bo takto to nie wiem do czego miałby być ten spadochron? Może no nie wiem do zakamuflowania się zeby przeciwnik Cię nie widział?XDDD

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@WhiteNygga widać, że w CS 1.6 nie grałeś xD. 

Co do pomysłu to wydaje mi się, że nie jest od potrzebny i nie będzie tak przydatny jak w 1.6. 

Opublikowano

Po co to komu? Tak to zawsze jest jakaś szansa, że umrą.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja to bym śmigłowiec jeszcze dodał w komplecie ;3 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zbędne według mnie. Po pierwsze kolejny plugin obciążający serwer, po drugie bardziej powoli będzie to przypominać 4FUN niż FFA, po trzecie po prostu uważam takie pierdoły za niepotrzebne dodatki ;)

Opublikowano

nie dość że zbędne i jak Janek napisał bardziej na 4fun, to nie ma na serwie nawet takich mapek w których byś ten spadochron wykorzystał jak np. piranesi, survivor czy kabul w 1.6

Opublikowano

Nigdy w życiu, żadnego debilnego pomysłu ze spadochronami. Jest to poroniony pomysł dla ubogich serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności