Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 23 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2018 @x_warrior mapy... 2
Ja+ Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 23 Stycznia 2018 W dniu 24.12.2017 o 20:58, Ja+ napisał: Jakie zmiany tylko trzeba umieć grac z vipem czy bez vipa to zależy od twojego skilla.
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2018 Podniosłem zombie jeszcze troszkę szybkość.
H[a]waii Opublikowano 23 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2018 9 godzin temu, Ja+ napisał: co ma pierni ko Wiatraka ? nie bede mowil ile gram w cs bo to mniejsza co do tej sprawy, nap** zm pol maly ,zarazili mnie wbijam do kampy i chce kupić anti i tu nagle ZOONG , pisze ze mam 2 z7 pkt.... i wyobraz sobie ze w tym momencie 20 graczy wali RTV bo maja to smao i myśla ze na innej mapie pojdzie im lepije i znów replay, kolo sie zamyka i tak w kolko. 20 godzin temu, x_warrior napisał: Jest OK. Dziękuje za satysfakcjonujące wypowiedz.
JestemGadem Opublikowano 23 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2018 A co wy na to żeby dodać abh dla człowieka które będzie kosztować np 13k kasy i 11k pkt czlowieka? Albo że będzie tańsze ale będzie można kupić tylko na np 6 rund?:D
Red Warrior 22 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 27 Stycznia 2018 ee niektórzy juz umieją bh... HEh, ja własnie pisze w sprawie map escape. Bo niby jest na serwie escapetrain ale to też nie jest zbyt dobra mapa. Wymieniając minusy: -Kładke można za wczesnie odpalić -Zabawa pułapką -Spychanie z pociągu Ale głownie o tą kładke mi chodzi, najwiekszy minus. Nie dałoby sie jakoś naprawić tego jurassicpark? Albo chociaż dodać jakiś escape nowy, bo train jest średni. 1
ct75 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) aby zwiększyć szanse zm proponowałbym aby tylko zm miały noktowizor ewentualnie ludzie mogliby kupić w sklepie, dla ludzi latarki o zwiększonej jasności nie to co jest teraz + flary każdy human ma 1 na runde + sklep Edytowane 31 Stycznia 2018 przez ct75 4
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2018 Flary to ciekawy pomysł. Jakiś czerwony kolor. 2 1
-Damian- Opublikowano 31 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Maja 2018 Proponuję dodać możliwość odrodzenia, gdy zostaniemy zabici za pewną ilość pkt
Właściciel GET Opublikowano 31 Maja 2018 Właściciel Opublikowano 31 Maja 2018 Dzięki za propozycje, rozważymy ją, choć uważam, że to zdestabilizuje rozgrywkę. Jeśli już to odrodzenie, ale za 16 tysięcy. Na razie skupimy się na rozgrywce, bo nieco ją zmodernizujemy tak, abyście cieszyli się jeszcze lepszym jej przebiegiem.
Croopek1998 Opublikowano 1 Lutego 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2019 Flary, niezły pomysł. np. w sklepie za 1000$ jedna sztuka na runde. Jakiś czerwonyzielony kolor byłby okej 1
Siwy ? Opublikowano 2 Lutego 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2019 Flara, pomysł bardzo dobry, ale kolor na pewno nie czerwony.. Może żółty, albo niebieski
Siwy ? Opublikowano 2 Lutego 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2019 1 minutę temu, GET napisał: Biały i c*** Czemu nie niebieski ?
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 2 Lutego 2019 Bosman Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Moim zdaniem bez odrodzenia, bo nie będzie miało to sensu, bo wtedy runda nigdy się nie skończy i nie będzie gry tylko co zabiłeś zombiaka i jeden został i na niego polują a tu ktoś odrodził się i wszystkich prawie pozarażał i to z tym odradzaniem przesadzone. A z flara dobry pomysł bardzo. Edytowane 2 Lutego 2019 przez Player xd 1
SZNYCEL Opublikowano 2 Lutego 2019 Wykluczony Opublikowano 2 Lutego 2019 Moim zdaniem flary to bardzo dobry pomysł 1
paraszut Opublikowano 12 Lutego 2019 Zawieszony Opublikowano 12 Lutego 2019 W dniu 2.02.2019 o 15:56, SZNYCEL napisał: Moim zdaniem flary to bardzo dobry pomysł Zdecydowanie na tak. Z mojej perspektywy nie chodzi tu o to by bylo jasniej na mapie, a co za tym idzie bylo widac wiecej lecz z doswiadczenia wiem , ze zwieksza to ilosc fpsow ( a gdy sie ma 15-20 ) to kazde kilka wiecej pomaga w grze. Do tego nie wiem czy bylo , ale stawianie lmow w gorze tzn. po srodku. Mozna zamienic laser stawiany u gory( ktory przeszkadza w celowaniu w glowe w waskiej kampie ) na ten srodkowy.
Właściciel GET Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 26 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi