JestemGadem Opublikowano 18 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2017 Imię: Rafał Aktualny wiek:24 Krótkie przedstawienie się: Mam na imie Rafał , moje zainteresowania to piłka nożna , pochodzę z Wodzisławia Śląskiego i pracuję na budowie. Można powiedzieć że zwiedziłem 75% polski bo gdy byłem mały rodzicie sie rozwiedli i musiałem jeździć po kraju. Nie ma co sie rozpisywać przy takim prostym człowieku jak ja . Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Zombie infecion , jestem jakieś pół roku Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Wiele trybów gry i serwerów , wysoka kultura administratorów , adminów , przyjemna atmosfera , otwarci ludzie Dodatkowe informacje: Bez
Właściciel GET Opublikowano 18 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 18 Grudnia 2017 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Szyderca Opublikowano 21 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2017 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. --- Prosimy o cierpliwość w nadaniu ponownie rangi - nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi