MaXiU64 Opublikowano 20 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Nick:Fr3@*-(( Login:MaX Imię: Mateusz Wiek:13 Twoje KDR(Można podać Kille i Dedy): 2.22 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: tak vJak często grasz na serwie: Gram codziennie po 3-6h Od kiedy grasz na serwerze: od roku Od kiedy grasz w DayZ(Też inne serwery): W dayz gram 3 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 8/10 Umiejętność strzelania (0-10): 9/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 7/10 Znajomość mapy (0-10): 9,5/10 W jakich grupach byłeś ?: K1nG , WMLteam , Fch Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: TAK Kierowca czy strzelec ?: Strzelec Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem Mateusz mam 13 lat gram w Piłkę nożną , siatkówkę, kosza i w mta . Edytowane 21 Marca 2018 przez MaXiU64 1
RivEk Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 21 Marca 2018 UP^ Przyjęty na okres próby
StriKeR Opublikowano 22 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Nick: Str!K3R Login: Striker Imię: Marcel Wiek: 14 Twoje KDR: Około 49 killi, dawno nie grałem a dedow 76 headshotów: 19 (postaram się poprawić!) Czy posiadasz sprawny mikrofon i ts3? Tak, mam. Jak często grasz na serwerze: 3-4h Od kiedy grasz na serwerze: Od tamtej edycji. Od kiedy grasz w DayZ: 1 rok, a w mta juz 2 lata. Umiejętność pilotowania (0-10): 8/10 Umiejętność strzelania: (oczywiscie na dayz) 8/10 Umiejętność kierowania pojazdów: 8/10 Znajomość mapy: 8,5/10 W jakich grupach byłeś? dC^, QB^,.d5x^,BG,vin Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: No a jak xdd Kierowca czy strzelec? To i to. Opisz siebie w paru zdaniach: Mam na imię Marcel. Mam 14 lat. Interesuję się informatyką. Lubię grać w gry komputerowe, mieszkam w Wielkopolsce. Edytowane 22 Marca 2018 przez StriKeR
RivEk Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 24 Marca 2018 UP^ Popraw swoje KDR, narazie odrzucam !
Danskile Opublikowano 24 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2018 Nick: Danskile* Login: Avariss Imię: Kacper Wiek: 14 Twoje KDR: Od 2 dni mam nowy komputer, nie mogę zalogować się na dawne konto, na którym miałem + kd. Czy posiadasz sprawny mikrofon i ts3? Tak, mam. Jak często grasz na serwerze: 3-4h Od kiedy grasz na serwerze: Bardzo długo. Od kiedy grasz w DayZ: w dayZ? 3 lata. Umiejętność pilotowania (0-10): 8/10 Umiejętność strzelania: (oczywiscie na dayz) 9/10 Umiejętność kierowania pojazdów: 8/10 Znajomość mapy: 7.5/10 W jakich grupach byłeś? dS^ Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: Tak. Kierowca czy strzelec? To i to. Opisz siebie w paru zdaniach: Kacper, 14 lat. Jestem miły i wyrozumiały, lubie pomagać.
RivEk Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 27 Marca 2018 UP^ Po rozmowie z grupa, narazie odrzucam.
Bracon Opublikowano 31 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Nick: BraKoN Login: Bracon Imię: Bartosz Wiek: 16 Twoje KDR: aktualnie 0.70 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: Staram się codziennie,często po 7-8 godzin Od kiedy grasz na serwerze: od poprzedniej edycji Od kiedy grasz w DayZ:Kilka lat Umiejętność pilotowania (0-10):6 Umiejętność strzelania (0-10):6 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10):5 Znajomość mapy (0-10):7 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Tak W jakich grupach byłeś ?: ELITE,BB Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?:Tak Kierowca czy strzelec ?: Strzelec Opisz siebie w paru zdaniach:Mam na imię Bartek.Interesuję się motoryzacją.Lubie grać w gry oraz w koszykówke. 1
RivEk Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 31 Marca 2018 UP^ Wbij na ts tego co ci podam i pogadamy moze wrocisz. Dawno cie nie widzialem !
niczek Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Nick: Fantaa*-(( Login: Szyszke Imię: Dominik Wiek: 13 Twoje KDR: aktualnie 0.70 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: 3 4 godziny Od kiedy grasz na serwerze: od tamtej edycji Od kiedy grasz w DayZ: 2 lata nie więcej Umiejętność pilotowania (0-10):6 Umiejętność strzelania (0-10):7 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10):6 Znajomość mapy (0-10):9 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Tak W jakich grupach byłeś ?: .rC^ Ave$ 1KG^ PK^ QB^ Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?:Tak Kierowca czy strzelec ?: Strzelec Opisz siebie w paru zdaniach:Cześć Mam Na imię Dominik mam 13 lat pochodzę z dolnego sląska moje zainteresowanie to koszykówka.
RivEk Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 1 Kwietnia 2018 UP^ Strasznie czesto zmieniasz druzyny. Nie potrzebuje takiej osoby, drugi argument to, ze masz male kdr oraz wiek. Oczywiscie, mam jedna osobe co nie ma 14 lat, ale jest ogarniety na ts. Podanie odrzucam 1
HurleyTDP Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Nick: HurleyTDP Login: HurleyTDP Imię: Kamil Wiek: 14 Twoje KDR: Straciłem stare konto ponieważ mam nowy komputer Czy posiadasz sprawny mikrofon i ts3? Oczywiście Jak często grasz na serwerze: od 2-5 h Od kiedy grasz na serwerze: Na starym koncie grałem około 34h a na tym 30 minut Od kiedy grasz w DayZ: w dayZ? 2 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 7/10 Umiejętność strzelania: 10/10 Umiejętność kierowania pojazdów: 9/10 Znajomość mapy: 7/10 W jakich grupach byłeś? żadnych Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: Tak. Kierowca czy strzelec? Obojętnie Opisz siebie w paru zdaniach: Nazywam się Kamil mam 14 lat. Interesuje się C++ i tak tam
RivEk Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 9 Kwietnia 2018 ^UP Podanie odrzucam Rekrutacja zostaje ZAMKNIETA
Krystek Opublikowano 2 Listopada 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Listopada 2018 Właściciel grupy, został permanentnie zbanowany za próbę oszustwa. Przez co temat, zostaje przeniesiony do archiwum. 1
Krystek Opublikowano 2 Listopada 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Listopada 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi